«سید جعفر صادقی» در گفت وگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با اشاره به وظایف و فعالیتهای سازمان دارالقرآن الکریم، اظهار کرد: این سازمان بر اساس وظایف قانونی خود به عنوان حوزه مدیریت، راهبری، کارشناسی و نظارت بر فعالیتهای قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی همه ساله نسبت به ارزشیابی و رتبه بندی عملکرد ادارات کل تبلیغات اسلامی استان ها اقدام میکند.
مدیر دفتر برنامه ریزی، ارزشیابی و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: با توجه به تدوین و ابلاغ آییننامه اجرایی برنامه جامع نظارت و ارزشيابی عملكرد قرآنی ادارات كل تبليغات اسلامی استانها در سال 95 این فرایند همانند سال های پیش در سال ۱۳۹۷ نیز انجام شد.
وی تصریح کرد: بر این اساس استانها در دو محور کلی «مدیریت راهبردی امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان» و «مدیریت و برنامه ریزی عملیاتی و تخصصی» و مجموعا در پنج محور شامل «مدیریت راهبردی امور قرآنی»، «برنامهريزی، نظارت و توسعه تعاملات»، «توسعه كمی و كيفی آموزشهای قرآنی»، «فضاسازی قرآنی و اجرای برنامههای تبليغی و ترويجی» و «توسعه و ساماندهی مشاركتهای مردمی و اجرای برنامههای حمايتی و نظارتی» در قالب شاخصهای استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفتند.
صادقی اضافه کرد: به معدل اولیه استان ها، امتیاز ویژگیهای خاص ناظر بر وسعت، جمعیت شهرستان، مرزی بودن استان، وجود ترکیب قومیتی و تفاوتهای مذهبی و دوری از پایتخت تا سقف ۵ نمره و به نسبت درصد معدل اولیه اخذ شده و فعالیتهای فوق برنامه و ابتکاری استان ها هم تا سقف ۷ نمره به معدل اولیه استانها افزوده و در نهایت معدل استانها از ۱۰۰ محاسبه شد.
صادقی در ادامه بیان کرد: در نتیجه با توجه به نتایج به دست آمده، استانهای «یزد»، «بوشهر»، «اردبیل»، «مازندران» و «کرمان» عنوان «استانهای برتر» و استانهای «تهران» و «مرکزی» به عنوان «شایسته تقدیر» در سال ۱۳۹۷ شناخته شدند.
وی در پایان یادآور شد: این استانها با اهدای لوح تقدیر و پرداخت هدایای نقدی به مدیران کل، رؤسای ادارات امور قرآنی و کارشناسان قرآن استان تقدیر میشوند.
نظر شما