به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جزیره هرمز، « سید مجدالدین حسینی » در نشست با معتمدین بخشداری، با اشاره به اینکه معتمدین امین مردم هستند، اظهار کرد: این اعتماد بهترین فرصت برای خدمتگذاری بیشتر به مردم است و باید از این اعتماد به نحو مطلوب و شایسته در راستای تحقق نیازها و خواسته ها و رفع مشکلات جامعه استفاده کرد.
وی همچنین برگزاری این گونه جلسات و نشست ها را فرصتی مناسب برای طرح و بیان مسائل و مشکلات شهر و برنامه ریزی و حرکت سریع تر برای حل آن ها دانست و افزود: جزیره هرمز از ظرفیت های فراوانی برخوردار است و باید از این ظرفیت ها برای جذب گردشگر استفاده شود.
بخشدار هرمز به برخی از پتانسیل و ظرفیت های منحصربه فرد گردشگری در جزیره هرمز اشاره و تصریح کرد: هرمز را می توان به عنوان جزیره ای زیبا با ظرفیت های بی نظیر به عنوان یکی از اهداف گردشگری استانی و کشوری معرفی کرد.
حسینی ضمن ابراز خرسندی از احساس مسئولیت و پیگیری جوانان و معتمدین در خصوص مشکلات محلات در جزیره، عنوان کرد: پیگیری برپایی این گونه جلسات و فعال شدن جوانان در زمینه های فرهنگی و اجتماعی، می تواند در داشتن شهری پاک موثر باشد و باعث ایجاد انگیزه در سایرین شود.
وی با اذعان به اینکه احدی یافت نمی شود که دغدغه پیشرفت شهرش را نداشته باشد، گفت: مردم هرمز نیز ثابت کردهاند که همیشه پای کار بوده و پا به پای مسئولان در جهت توسعه و پیشرفت و بهبود شرایط جزیره، ثابت قدم و یاریگر مسؤولان هستند.
نماینده عالی دولت در جزیره هرمز با تشریح برخی از پتانسیلها و ظرفیتهای جزیره هرمز بهویژه حوزههای مندرج در سند چشمانداز، بیان کرد: اولویت نخست در این سند، توجه به مقولههای گردشگری، صیادی و صنایع پاک است که در این خصوص طی سال های اخیر اقدامات مؤثری انجامشده است.
حسینی به ظرفیت های جزیره هرمز در بخش میراث فرهنگی و گردشگری، اشاره کرد و افزود: منشور گردشگری با حضور معتمدین بخشداری برای توسعه زیرساخت های گردشگری تدوین میشود.
وی یادآور شد: جزیره هرمز دارای جاذبههای طبیعی فراوانی است که برنامهریزی برای رونق آن باید با همفکری متعمدین، بزرگان و اهل فن و در قالب منشورگردشگری صورت گیرد تا بتوان جزیره هزار رنگ را به قطب گردشگری استان و حتی کشور تبدیل کرد.
بخشدار هرمز با اشاره به چشمانداز توسعه و قابلیتهای گردشگری، خاطرنشان کرد: امروزه صنعت گردشگری از اهمیت بسزایی برخوردار است به طوری که گردشگری در جوامع با عنوان صنعتی کارآمد از نظر تولید ثروت، اشتغالزایی و درآمدزایی مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: صنعت گردشگری را می توان یکی از صنایع پیش رو در دنیای امروز دانست که نقش بسیار مهمی در توسعه پایدار و هم چنین، گسترش صلح و دوستی میان ملت ها دارد.
حسینی با یادآوری اینکه نگاه به گردشگری سبز یعنی آن که گردشگران و فعالان صنعت گردشگری، رفتاری مخل آسایش و آرامش جامعه نداشته باشند، عنوان کرد: گردشگری به عنوان یکی از پویاترین فعالیتهای اقتصادی عصر حاضر، می تواند نقش مهمی در توسعه پایدار محلی دراین جزیره ایفا کند.
وی بر برنامه ریزی صحیح و اصولی، تبلیغات مناسب و آگاهی دادن به گردشگران در مورد ظرفیتهای موجود و پر جاذبه درجزیره هرمز تاکید کرد و گفت: به دنبال مطرح کرد جزیره هرمز به عنوان شهر گردشگری الگو در استان و کشور هستیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سابقه مقاومت جزیره نشینان در برابر استعمار و هم اینکه جزیره هرمز با توجه به جمعیتش بیشترین شهید به انقلاب و نظام تقدیم کرده است، افزود: معرفی و تبیین تاثیرگذاری فرهنگ ایثار، مقاومت و پایمردی شیرمردان وشیرزنان این جزیره درعرصه مقاومت به گردشگران یکی از سرفصل های منشور گردشگری هرمز است.
حسینی با تاکید براینکه باید به گونه ای برنامه ریزی شود که در تمام فصول شاهد حضور گردشگر و رونق گردشگری در هرمز باشیم، بیان کرد: فرهنگ سازی مناسب و بازبینی بسته های گردشگری در طول سال از ضرورت های مهم منشور است.
وی گفت: کمتیه های تخصصی شورای معتمدین بخشداری نیز برای هرچه بهترشدن شرایط برای اجرای برنامه های فرهنگی و گردشگری و همچنین رونق و توسعه اشتغال در جزیره باید فعال شوند.
نظر شما