«به رسمیت شناخته شدن»  ، شرط مسلمانان روهینگیا برای بازگشت به میانمار

یک هیئت دولتی بلندپایه میانمار گفتگوهای بازگشت روهینگیایی هایی که در اردوگاه های مهاجرتی در بنگلادش زندگی می کنند را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «گاردین» ، یک هیئت دولتی بلندپایه میانمار گفتگوهای بازگشت روهینگیایی هایی که در اردوگاه های مهاجرتی در بنگلادش زندگی می کنند را آغاز کرده است.

این در حالی است که بسیاری از مسلمانان روهینگیایی نگران امنیت خود پس از بازگشت به میانمار هستند.

حدود 740 هزار روهینگیایی پس از سرکوب های نظامی سال 2017 میلادی از میانمار به بنگلادش فرار کردند و در شرایط بسیار نامناسب در منطقه مرزی «کاکس بازار» در جنوب شرقی بنگلادش زندگی می کنند.

بنگلادش و میانمار در نوامبر سال 2017 میلادی توافق بازگرداندن مسلمانان روهینگیایی به کشورشان را امضا کردند اما هیچ یک از مسلمانان روهینگیایی برای بازگشت به میانمار داوطلب نشدند چرا که با ده ها سرکوب در این کشور مواجه بوده اند.

یکی از شرط های اصلی روهینگیایی ها برای بازگشت به میانمار به رسمیت شناخته شدن آنها به عنوان شهروندان در این کشور است.

تیم میانمار به سرپرستی وزیر امور خارجه این کشور و در میانه تدابیر شدید امنیتی وارد کاکس بازار شد.

این هیئت در جریان بازدید از بزرگ ترین اردوگاه مهاجرتی در جهان با رهبران جامعه روهینگیا در مورد بازگشت آنها به میانمار گفتگو کرد و نتیجه این گفتگوها مثبت ارزیابی شد.

این در حالی است که مهم ترین شرط مسلمانان روهینگیا برای بازگشت به میانمار این است که دولت میانمار آنها را به عنوان یک گروه قومی مستقل به رسمیت شناخته و از سرکوب آنها دست بردارد.

کد خبر 815251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha