مساجد در انتخابات دهم سنتی عمل کردند

صفرعلی براتلو با بیان اینکه دشمن در حوادث انتخابات با در دست داشتن ابتکار عمل نقش مساجد را خنثی کرد، گفت: در این انتخابات مساجد نتوانستند نقش خود را بدرستی انجام دهند و سنتی عمل کرده اند.

صفرعلی براتلو، رییس ستاد انتخابات استان تهران درباره نقش مساجد در بهتر برگزار شدن انتخابات مجلس به خبرنگار شبستان گفت: مساجد در انتخابات می توانند نقش محوری داشته باشند؛ از آنجا که ساختار انتخابات در مسجد و مدرسه شکل می گیرد، قطعا اگر ما بخواهیم هیئت های اجرایی را انتخاب کنیم از بین اهالی مساجد و فرهنگیان انتخاب می کنیم و از طرفی این نمازگزاران و مسجدی ها هستند که در انتخابات شرکت می کنند، آنها شرکت در انتخابات را با تقید و با عشق و به عنوان وظیفه اصلی خود می دانند.


معاون سیاسی استانداری تهران خاطرنشان کرد: مساجد همان طوری که مقام معظم رهبری فرمودند باید روشنگری کنند و این نقش را حفظ کنند. دشمنان ما می خواهند مشارکت در انتخابات حداکثری نباشد، اما مساجد باید اطلاع رسانی دقیق و سالمی را برای نمازگزاران خود داشته و پایگاه اطلاع رسانی دقیقی برای مردم باشند.


وی با بیان اینکه در انتخابات دهم مساجد نتوانستند نقش خود را به درستی ایفا کنند، گفت: در گذشته دشمن بر انتخابات حساس نبود، اما الان دشمنان انتخابات را برای خود به عنوان یک تهدید می بینند، مسجد باید روش و شیوه خود را در مقابل دشمنان تغییر دهد و مخاطب خود را پیدا کند و جوانان دانشجو و جوانان مسجدی را باید با دقیق ترین اطلاعات جذب کند.


رییس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به اینکه مساجد نباید جناحی و باندی عمل کنند، متذکر شد: مساجد پایگاه نظام هستند و نباید جناحی عمل کنند، در انتخابات ریاست جمهوری دهم، مساجد نتوانستند به درستی به نقش خود عمل کنند، در واقع آنها سنتی عمل کردند و دشمنان با استفاده از فضای مجازی و سازماندهی های اجتماعی ابتکار عمل را به دست گرفتند.

 

براتلو یادآور شد: مساجد باید ببینند در انتخابات دهم چه کار کرده اند، آنجایی که ضعیف عمل کردند، مشکل پیدا کردیم و دشمنان ما مساجد را هدف قرار می دهند، چرا باید پس از حوادث انتخابات مسجد را آتش می زدند. چرا مسجد بی پناه بود. ما هم در دفاع و هم در اطلاع رسانی ضعف داشتیم، باید بازبینی کنیم و مساجد باید در مقابل امکانات پیچیده دشمن، برنامه هایشان را تنظیم کنند.


وی در خصوص تدابیر وزارت کشور برای پیشگیری از وقوع حوادث شبیه انتخابات دهم گفت: باید هشدار رهبری را جدی گرفت، ستادی تشکیل شده است و شورای تامین استان ها مسائل را رصد می کند و با توجه به تجربه انتخابات دهم نیروهای ما زبده تر شده اند و اگر جایی تخطی و خلاف قانون صورت گیرد، با آن به شدت برخورد خواهد شد.

 

رییس ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به این سئوال که وزارت کشور با توجه به در پیش بودن نهمین دوره انتخابات مجلس چه تدابیری را برای بهتر گزار شدن آن اندیشیده است، به خبرنگار شبستان گفت: انتخابات در کشور ما تجربه ای 32 ساله دارد و تاکنون 29 انتخابات در کشور برگزار شده است؛ نقش اصلی در انتخابات را مردم هم در اجرا و هم در مشارکت دارند. مردم ما همان هایی هستند که در انتخابات دهم مشارکت 85 درصدی داشته اند؛ حضور حداکثری مردم ایجاد ثبات و امنیت و نزدیکی ساختار اجرایی مردم با کشور را رقم می زند و این یک اصل مهم برای ماست.


وی در پاسخ به این سوال که وزارت کشور برای حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس چه راهکارهایی را در نظر گرفته است، به خبرنگار شبستان گفت: مردم ما همان هایی هستند که در کرمانشاه حماسه آفریدند و در نهم دی ماه و 22 بهمن حماسه خلق کردند، این مردم هوشیارتر از دوره قبل با بصیرتی بیشتر در انتخابات حضور دارند.

 

براتلو یادآور شد: مردم به توطئه دشمنان و اینکه آنها می خواهند مردم را از صحنه خارج کنند توجه نمی کنند، البته باید توصیه های مقام معظم رهبری را جدی بگیرند و مساجد به عنوان پایگاه روشنگری مردم طبق فرمایش رهبری عمل کنند.


پایان پیام/

 

کد خبر 81474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha