به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «فاطمه آشوری» در نشست خبری که امروز (پنج شنبه ۳ مرداد) در حوزه علمیه خواهران قزوین برگزار شد، بیان کرد: مدارس علمیه مقطع عمومی علاوه بر آموزش مبانی، مقدمات و مسائل دین، در زمینه های اخلاقی، پژوهشی و تبلیغی به پرورش و تربیت جنبه های عقلانی و مهارتی طلاب می پردازند.
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران استان قزوین ادامه داد: آموزش در مدارس علمیه بر مبنای نظام واحدی است یعنی ارزش هر درس با تعداد واحدهای آن درس سنجیده می شود و در مجموع ۱۹۰ واحد آموزشی گذرانده می شود.
وی تصریح کرد: شیوه های تحصیل در حوزه های علمیه خواهران به صورت تمام وقت حضوری در سطح ۲ پیوسته است و دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر برنامه های تحصیلی را در بازه زمانی پنج تا هفت سال طی می کنند.
آشوری اظهار کرد: در شیوه تحصیلی پاره وقت حضوری و دارندگان مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر برنامه تحصیلی خود را در ۲ دوره و هر دوره در بازه زمانی سه تا پنج سال می گذرانند که دانش آموختگان دوره اول، دانشنامه سطح یک و دانش آموختگان دوره دوم، دانشنامه سطح ۲ دریافت می کنند.
وی عنوان کرد: ثبت نام برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از تاریخ ۲۳ تیرماه همزمان با میلاد با سعادت امام رضا(ع) شروع شده و تا تاریخ ۲۱ مرداد ماه ادامه دارد که علاقمندان می توانند به مدارس علمیه استان مراجعه کنند.
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران استان قزوین گفت: کل ظرفیت پذیرش مدارس سطح ۲ استان ۲۰۵ نفر است که شامل ۶۵ نفر برای مدرسه کوثر قزوین، ۵۰ نفر برای مدرسه فاطمیه(س) قزوین، ۲۰ نفر برای مدرسه زینبیه آبیک، ۳۰ نفر برای مدرسه ایمانیه تاکستان و ۲۰ نفر برای مدرسه امام جعفر صادق(ع) بوئین زهرا است که مدرسه ایمانیه تاکستان دارای پنج نفر ظرفیت خوابگاهی و مدرسه بوئین زهرا ۱۵ نفر ظرفیت خوابگاهی است.
در ادامه معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قزوین اظهار کرد: طرح امین از طرح های مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران و برادران است که در قالب این طرح مبلغانی تمام وقت در مدارس حضور داشته و معین مربیان پرورشی در مدارس هستند.
«اکرم نظری» یادآور شد: انجام مشاوره های دینی و اجرای برنامه های معرفتی از جمله فعالیت مبلغان در مدارس است که در این طرح ۳۵ مبلغ فعال هستند که از این تعداد ۳۰ نفر حق زحمت دریافت کرده و مابقی به صورت جهادی و فی سبیل الله فعالیت دارند.
نظر شما