تحصیل یک هزار و ۵۰۰ طلبه در حوزه های علمیه خواهران قزوین

حجت الاسلام کاظم لو گفت: در حال حاضر یک هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۱۰۴ استاد در حوزه های علمیه سطح استان فعالیت علمی دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «حجت الاسلام رضا کاظم لو» در نشست خبری که امروز (پنجشنبه ۳ مرداد) در حوزه علمیه خواهران قزوین برگزار شد، بیان کرد: خبرنگاری یک نوع کار دینی و تبلیغی است و ما مجموعه کسانی را که در عرصه خبرنگاری فعالیت می کنند، حوزوی می دانیم چراکه ارزش ها را به جامعه دینی انتقال می دهند.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان قزوین افزود: اگر جامعه اسلامی مجهز به علم روز باشد، می تواند به اهداف خود دست یابد اما در غیر این صورت باید منتظر تسلط دیگران باشد.

 

وی تصریح کرد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحولات عظیمی در حوزه های مختلف هستیم و به جایگاه های خوبی رسیدیم که از جمله آن حوزه علمیه خواهران در کشور است.

 

حجت الاسلام کاظم لو عنوان کرد: در حال حاضر در سراسر کشور حوزه های علمیه خواهران و مراکز مختلف علوم دینی و اسلامی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد در اکثر استان ها فعالیت دارد و این از آثار خون پاک شهیدان، رهبری امام راحل و هدایت های مقام معظم رهبری است.

 

وی با اشاره به تعبیر رهبری از حوزه علمیه خواهران با عنوان رویش انقلاب گفت: قبل از انقلاب مراکز علمیه خواهران خیلی محدود بود اما گسترش و رسمیت حوزه های علمیه خواهران بعد از انقلاب به دستور امام راحل تحقق یافت.

 

مدیر حوزه علمیه خواهزان استان قزوین در ادامه با اشاره به پذیرش حوزه های علمیه خواهران توضیح داد: پذیرش بانوان از ۲۳ تیر ماه آغاز شده که یک سری شرایط اولیه دارد که از جمله آن دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم و داشتن معدل ۱۲ است که تحصیل در حوزه های علمیه خواهران به ۲ صورت حضوری و غیرحضوری است.

 

وی اعلام کرد: در پذیرش حضوری متولدین سال ۱۳۶۸ می توانند برای ثبت نام به مراکز حوزه علمیه مراجعه کنند اما در پذیرش پاره وقت و غیرحضوری شرایط سنی لحاظ نیست.

 

حجت الاسلام کاظم لو اضافه کرد: حوزه علمیه خواهران یکی از فرصت ها برای جامعه بانوان است چراکه بانوان شاغل هم می توانند به صورت پاره وقت، بعدازظهرها مشغول تحصیل شوند ضمن اینکه شرط سنی هم ندارد.

 

وی اظهار کرد: آزمون کتبی ورودی برای ثبت نام کنندگان در ساعت ۱۰ صبح هفتم شهریور ماه به صورت سراسری است که در استان قزوین هم برگزار می شود و بعد از آزمون ورودی هم مصاحبه ای حضوری برای پذیرش خواهیم داشت که مصاحبه گران افراد دوره دیده و توانمندی هستند تا حق کسی ضایع نشود.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان قزوین تصریح کرد: در سال جاری ظرفیت تقریبی برای پذیرش حوزه علمیه خواهران ۲۰۵ نفر است که در حال حاضر ۶ مرکز در سطح استان وجود دارد که نمج مرکز برای ورودی های جدید در مقطع کارشناسی در شهرستان های بویین زهرا، تاکستان، آبیک و ۲ مرکز در قزوین بوده و مرکز دیگر در مقطع آموزش عالی است.

 

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر یک هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۱۰۴ استاد در حوزه های علمیه سطح استان فعالیت علمی دارند که دوره های تحصیلی در مقطع کارشناسی حداقل پنج سال و مقطع ارشد سه ساله است.

 

حجت الاسلام کاظم لو در ادامه با بیان اینکه ۲۷۰ مٌبلغ در قالب طرح حیات طیبه آموزش دیدند، گفت: اگر کسی تحصیلات دانشگاهی داشته یا ویژگی خاصی نظیر حافظ قرآن یا نهج البلاغه بودن را دارا باشد از امتیازات ویژه ای بهره مند می شوند از جمله اینکه از شرکت در آزمون معاف خواهند بود.

 

وی افزود: حدود ۷۰۰ فارغ التحصیل از سال ۶۸ تاکنون در مقطع کارشناسی داریم؛ حوزه های علمیه در کشور در دوران فعالیت خود نیروهای بسیار زبده و توانمندی به جامعه تحویل داده و هم اکنون ۴۵۰ مدرسه علمیه خواهران با ۸۰ هزار طلبه خواهر در سطح کشور وجود دارد.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین یادآور شد: مقدمات ایجاد حوزه علمیه الوند با پیگیری های مرحوم حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه سابق الوند انجام شده بود که با فوت ایشان متوقف شد و از آنجا که یکی از نیازهای استان داشتن حوزه علمیه در الوند است امیدواریم با همکاری مسئولان ذی ربط و ورود امام جمعه فعلی شهر الوند این امر محقق شود.

 

کد خبر 814225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha