۴ دهه گلستان بدون بندر است

نورقلی‎پور گفت: حدود چهار دهه است که در گلستان بندر فعالی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «رامین نورقلی‎پور» امروز (پنجشنبه 3 مرداد) در جمع مدیران دستگاه‎های اجرایی اظهار کرد:  باید از ظرفیت‎های بخش خصوصی در حوزه سلامت استفاده کرد و برای تهیه  سی‎تی اسکن و تجهیزات پزشکی در استان صحبت‎هایی با بخش خصوصی انجام شده است.

 

نماینده مردم غرب استان گلستان در مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: گردشگری سلامت موضوع مهمی است که باید آن را دنبال کنیم و با پذیرش گردشگران از کشورهای همسایه می‎توانیم روابط سیاسی و اقتصادی را نیز بهبود ببخشیم و  به گردشگری سلامت در سفری که به کشور قزاقستان داشتیم تاکید شد.

 

نورقلی‎پور با بیان اینکه اتلاف انرژی در مصرف برق و گاز در استان وجود دارد، افزود: با توسعه زیرساخت‎ها بخشی از مشکلات حل می شود ولی چالش‎هایی از جمله طلب‎ها و بدهی‎ها وجود دارد که شرکت‎ها را با مشکل روبه‎رو می‎کند.

 

وی متذکر شد: در گذشته در سواحل استان گلستان بندر دریایی وجود داشت ولی در چهار دهه اخیر بندر فعالی در استان نداریم.

 

نماینده مردم غرب استان گلستان در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: بهره برداری از جنگل های شمال در برنامه ششم برای مدت 10 سال متوقف شده است و گمیشان موقعیت آن را دارد که به عنوان یک بندر برای واردات چوب و تامین نیاز کارخانجات چوب در نظر گرفته شود.

 

نورقلی‎پور خاطرنشان کرد: برای احداث و نگهداری هر بندر نیاز به لایروبی مداوم است و در گذشته نیز در کانال خزئینی همواره لایروبی وجود داشت و در دهه‎های اخیر این لایروبی بکارگیری نشده است.

 

وی متذکر شد: چالش سواحل شهرداری دریای خزر و سازمان محیط‎زیست وجود دارد این مهم موضوع جدی است و تحریک انجمن‎های محیط‎زیستی نیز منجر به آن شده که چالش‎ها در این حوزه بیشتر شود.

 

نماینده مردم غرب استان گلستان در مجلس شورای اسلامی  تاکید کرد: تالاب گمیشان نیز علی‎رغم که تحت کنوانسیون رامسر است، تالاب زنده نیست و باید بتوانیم آن را مدیریت کنیم و این نکات یکی از موضوعات اصلی برای سواحل ما به‎شمار می‎رود.

 

کد خبر 814224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha