۹۰ کارگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی تجهیز شدند

خوشایند گفت: درصدد به روز کردن تجهیزات فنی و حرفه‌ای هستیم و در سال گذشته نیز ۹۰ کارگاه استان تجهیز شدند اما همچنان نیاز به روزرسانی تجهیزات در استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین خوشایند» صبح امروز (۳ مرداد) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: مهارت آموزی برای ارتقای مهارت شاغلان و کسانی که فاقد مهارت هستند یکی از رسالت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: 18 گروه مشخص مانند جوانان فاقد مهارت، دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، سربازان وظیفه، زندانیان، آسیب دیدگان اجتماعی، عشایر و روستاییان و اتباع خارجه جامعه هدف هستند که باید به آن‌ها در طول سال خدمات مختلف ارائه کنیم.

 

وی با بیان اینکه کارهای مهارت‌آموزی در دو بخش دولتی و خصوصی ارائه می‌شود، افزود: تمام خدمات ارائه شده توسط بخش دولتی رایگان است و در حال حاضر نیز 19 مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی در استان وجود دارد که این مراکز دارای 102 کارگاه مجهز است و بیش از 500 حرفه شغلی در آن به جامعه مخاطب ارائه می‌شود.

 

خوشایند با بیان اینکه طی یک سال گذشته بالغ بر 22 هزار و 100 نفر دوره از ظرفیت بخش دولتی استفاده کردند، تصریح کرد: همچنین در بخش خصوصی نیز 178 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان وجود دارد که حدود 8 هزار و 700 نفر از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کردند.

 

وی با بیان اینکه در مجموع 31 هزار نفر طی یک سال گذشته از ظرفیت‌ آموزشهای مهارتی بخش دولتی و خصوصی استفاده کردند، ادامه داد: طی یک سال گذشته به چهار هزار و 700 نفر از مددجویان کمیته امداد، یک هزار و 670 نفر از زندانیان و حدود چهار هزار نفر از سربازان وظیفه در استان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارائه شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: برای زیرساخت‌‌های استان اقدامات خوبی شده و تاکنون بیش از 95 درصد ساختمان و فضای آموزشی فنی و حرفه‌ای استان انجام شده و خراسان جنوبی سه برابر میانگین کشوری دارای زیرساخت‌های آموزشی و فنی و حرفه‌ای است.

 

خوشایند با بیان اینکه صد در صد چارت سازمانی دارای نیرو است، اظهار کرد: درصدد به روز کردن تجهیزات فنی و حرفه‌ای هستیم و در سال گذشته نیز 90 کارگاه استان تجهیز شدند اما همچنان نیاز به روزرسانی تجهیزات در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه در راستای شعار رونق تولید نیز برنامه‌های جدیدی در استان انجام خواهد شد افزود: امسال بحث آموزش‌های مشارکتی را دنبال می‌کنیم و با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی و اصناف نیز مهارت آموزی در محیط واقعی کار انجام می‌شود که سال گذشته 627 نفر در این زمینه آموزش داده شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه مهارت‌آموزی دوگانه در استان انجام می‌شود، گفت: امسال به دنبال آموزش‌های تلفیقی، کارآفرینی مهارت بنیان و ایجاد مراکز مهارت آموزی در جوار دانشگاه‌ها هستیم.

 

خوشایند با بیان اینکه از ظرفیت نخبگان در جهت مهارت آموزی استفاده خواهیم کرد، بیان کرد: میانگین آموزش مهارت بخش دولتی در کشور 1.8 ساعت است اما در خراسان جنوبی این میانگین آموزش 4.7 ساعت است و بیش از سه برابر کشور در استان آموزش‌های مهارتی بخش دولتی داده می‌شود.

 

وی عنوان کرد: در کشور 70 درصد آموزش در بخش خصوصی و 30 درصد در بخش دولتی است اما بالعکس خراسان جنوبی آموزش در بخش دولتی 70 درصد و در بخش خصوصی 30 درصد است و این اعتقاد داریم که استان نیازمند حمایت بیشتر دولت است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سال گذشته در اقامه نماز، صیانت از حقوق شهروندی و پر کردن اوقات فراغت جز دستگاه‌های برتر استان بوده است.

 

 

 

کد خبر 814134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha