مکه محل نشر توحید و نفی شرک است

سخنور مذهبی کشور گفت: زائران خانه خدا پس از تحمل سختی های بسیار و پرهیز از نمادهای دنیوی در روز عید قربان به منزلگاه آخر می رسند چرا که مکه محل نشر توحید و نفی شرک است.

حجت الاسلام سید مهدی واعظ موسوی با اشاره به اینکه مسلمانان در مناسک حج تنفر خود را در صف منسجم از شیطان اعلام می دارند به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: در روز عید قربان حاجیان در یک وحدت عملی کم نظیر سر بر آستان پروردگار خویش می سایند و این روز بزرگ فرصتی مناسب برای طرد شیطان و اثبات بندگی و اطاعت خداوند است.


وی با اشاره به حدیثی از علی(ع) که از جدایی و پراکندگی بپرهیزید، چرا که انسانی که از مردم جدا شود در اختیار فرمان شیطان قرار می گیرد و همانند گوسفند دور از گله نصیب گرگ می شود، اظهار داشت: عید قربان بازگشت انسان به مقام تقرب به درگاه الهی است و این مقام در سایه مبارزه با هواهای نفسانی و در پرتو تهذیب، خودسازی و بهره گیری از فرصت های ناب به دست می آید.


این سخنور مذهبی گفت: عید به معنای رجوع و برگشتن است و قربان به معنای قربانی و تسلیم شدن به امر خداوند متعال است که حضرت ابراهیم(ع) این بت شکن جهان اسلام به ما آموخت که با تقدیم عزیزترین ثمره حیات خود در راه خدا عیدی های بزرگی نصیب انسان می شود.


وی افزود: مکه محل نشر توحید و نفی شرک است و زائران خانه خدا که پس از تحمل سختی های بسیار و پرهیز از نمادهای دنیوی، در روز عید قربان به منزلگاه آخرمی رسند و این عید بزرگ را جشن می گیرند.


این سخنور مذهبی کشور با بیان اینکه تفرقه اندازی بین انسان ها مهمترین کار شیطان است، گفت: عید قربان فرصتی برای طرد شیطان و اثبات بندگی واطاعت خداوند است.


گفتنی است، روز دهم ماه قمری ذی الحجه، مصادف با عید قربان از گرامی ترین عیدهای مسلمانان است که به یاد ابراهیم و فرزندش اسماعیل، توسط بسیاری از مسلمانان جشن گرفته می‌شود.
  

پایان پیام/

کد خبر 81338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha