به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مشیر الحق عابدی» امروز (31 تیر) در حاشیه بازدید از نمایشگاه مهارتهای فنی و حرفهای بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تولیدات استان باید بر مبنای بازار فروشی باشد که محصولات دارند اگر مهارت آموزی در راستای بازار فروش باشد در امر تولید و فروش محصولات موفق خواهیم شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی گفت: اگر به نحوی برنامه ریزی شود که استان و تولیدات آن در راستای بومی سازی برای تولیدات اقدام کنند یقینا موفقیت برای آموزش دهندگان و کارآموزان است.
عابدی با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی در سطح جامعه، افزود: اقدام اداره کلی فنی و حرفه ای ارزشمند است و اکنون دوره های آموزشی و مهارتی بر مبنای نیاز سنجی بازار برگزار می کنند.
وی با بیان اینکه اشتغال خانگی نیازمند آموزش و کسب مهارت است، ادامه داد: در ابتدا این آموزش ها مقدماتی و کم حجم است اما پس از ایجاد بازار فروش برای محصولات باید این آموزش ها گسترده تر شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سطوح آموزش و مهارت آموزی متفاوت است، تصریح کرد: اگر انتفاع و سود به حد و درجه ای باشد که باید کارگاه بزرگی را تحت شمولیت قرار بگیرد به تبع آموزش کارآموزان نیز باید سطوح آن بالاتر برود.
عابدی تاکید کرد: انتظار است اداره کل فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی پس از ارائه آموزش های مقدماتی به آموزش های کاربردی و نهایی هم برای بالا بردن سطح اشتغال استان توجه کنند.
وی با بیان اینکه بدون شک مهارت آموزی در ایجاد اشتغال تاثیرگذار است، گفت: خراسان جنوبی بعد از اصفهان رتبه دوم کشور را در مهارت آموزی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: مهارت آموزی می تواند تعالی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه به دنبال داشته باشد كه باید به این مهم بیش از پیش توجه كرد.
نظر شما