با وجود رشد آماری، بودجه جشنواره موسیقی جوان تغییر نکرده است

علی ثابت نیا گفت: تمام تلاش من و همکارانم در سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان حفظ استانداردهایی است که در دوره‌های گذشته جشنواره به دست آمده اما با وجود رشد فزاینده آمارهای مربوط به جشنواره، بودجه جشنواره اصلاً تغییر نکرده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیش از ظهر امروز یکشنبه ۳۰ تیر با حضور هومان اسعدی، دبیر جشنواره، علی ثابت‌نیا، مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، حسین علیزاده، حمیدرضا اردلان و مهرداد پاکباز از اعضای هیأت داوران در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

 

در این نشست «علی ثابت نیا» گفت: سیزدهمین جشنواره موسیقی ملی جوان در حالی وارد اجرای صحنه ای می شود که در حوزه آماری رشد چشمگیری داشته اس؛ مجموع شرکت کنندگان  این دوره 2 هزار و 121 هستند، در بخش های دستگاهی 1 هزار و 91 در بخش  نواحی 671 نفر و در بخش کلاسیک  363نفر حضور دارند.

 

مدیر انجمن موسیقی ایران با اشاره به آمار حضور شرکت کنندگان  در جشنواره ملی موسیقی جوان  در  دوره های گذشته اظهار کرد: در دوره دهم این جشنواره  1 هزار و 267 نفر در دوره یازدهم 1 هزار و 538 نفر در دوره دوازدهم 1 هزار و 633 نفر و در این دوره 2 هزار و 121 نفر در جشنواره ملی موسیقی جوان شرکت کردند.

 

وی افزود:  یکی از فعالیت های انجمن موسیقی ایران شرکت دادن شعبه های استانی انجمن  در رویدادهای مختلف بوده است؛ در سیزدهمین  جشنواره ملی موسیقی جوان  جشنواره رشد 20 درصدی داریم و این پتانسیل کامل شرکت کنندگان نیست و سال های آینده شاهد تعداد بیشتی از شرکت کنندگان خواهیم بود.

 

علی ثابت نیا با اشاره به هیات داوری قوی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: در این دوره از 110 داور متخصص در 110 رشته سازی و آوازی بهره می گیریم.  همچنین در این دوره شرکت کنندگانی  از 31 استان  را در جشنواره داریم،  تلاش دبیرخانه جشنواره این است که بتواند خدمات رفاهی را برای واجدین شرایط شهرستانی در تهران تخصیص دهد.

 

مدیر انجمن موسیقی ایران  همچنین گفت: تمام تلاش من و همکارانم در سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان حفظ استانداردهایی است که در دوره‌های گذشته جشنواره صورت گرفته اما با وجود رشد فزاینده آمارهای مربوط به جشنواره، بودجه جشنواره اصلاً تغییر نکرد. بدانید ما در همه بخش‌های مختلف اجرایی جشنواره، نهایت تلاش خود را انجام داده‌ایم تا سطح جشنواره پایین‌تر از دوره‌های قبل نباشد.

 

وی تصریح کرد: در سال‌های پیش مطرح می‌شد که وظیفه جشنواره باید برگزاری یک رویداد و همزمان معرفی استعدادها باشد؛ البته ما در یکی دو رشته زیر مجموعه جشنواره مباحث مربوط به کارگاه‌های آموزشی برای برگزیدگان را پیگیری کرده‌ایم؛ برگزاری کارگاه آموزشی ساز«نی» به صورت آزمایشی، ارسال نامه به نمایندگان شعب انجمن برای حمایت آموزشی و پژوهشی از برگزیدگان از جمله اقدامات ماست

کد خبر 812573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha