به گزارش خبرگزاری شبستان،نهمین نمایشگاه بین المللی کتب کاربردی و دانشگاهی در روزعید سعید قربان به روال روزهای دیگر نمایشگاه از ساعت 9 تا 19 در مرکز آفرینشهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میزبان پژوهشگران و محققان کشور است.
در این نمایشگاه نمایندگان 600 ناشر معتبر جهان، بیش از 88 هزار عنوان از کتاب های خود را به زبان های انگلیسی و عربی ارایه کرده اند.
این کتاب ها در موضوعات مختلفی مانند علوم انسانی، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، هنر و معماری هستند.
140 عنوان کتاب پژوهشگاه فرهنگ و هنر در نمایشگاه کاربرد
پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات 140 عنوان از کتاب های خود را با 30 درصد تخفیف در نهمین نمایشگاه بین المللی کتب کاربردی و دانشگاهی عرضه کرده است، سه کتاب «بررسی در جامعه شناسی فرهنگی» ،«قصه های عرفانی» و «کندوکاو در سینمای ایران» برخی از این آثار هستند.
بخشی از کتاب های این پژوهشکده مربوط به نشست هایی است که برگزار شده و یک خروجی مکتوب به صورت کتاب دارد، بخش دیگری از کتاب ها مربوط به یافته های مرکز افکار سنجی می شود. طرح های پژوهشی انجام شده در پژوهشگاه ها و خبرنامه ها نیز بصورت کتاب عرضه می شوند.
مسوول غرفه این این پژوهشگاه معتقد است، نمایشگاه هایی که در حوزه نشر و کتاب برگزار می شوند تاثیر بسیار مثبتی در فعالیت های تحقیقاتی محققان و دانشجویان علاقمند می گذارند زیرا افراد متخصص، راحت تر می توانند به منابع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
وی درباره تفاوت نمایشگاه بین المللی کتب کاربردی با نمایشگاه بین المللی کتاب اظهار کرد: نمایشگاه کتاب، گسترده تر است و رقابت سنگین تری در آنجا وجود دارد اما ویژگی مثبت نمایشگاه بین المللی کتاب کاربردی این است که بدلیل تخصصی بودن آن، عناوین کتاب ها کاملا از یکدیگر تفکیک شده اند و پیدا کردن کتاب مورد نیاز، بسیار آسان تر است.
سمینار معرفی منابع الکترونیک برگزار شد
نخستین سمینار معرفی محصولات الکترونیک ناشران برتر ساعتی پیش در حاشیه دومین روز نمایشگاه بین المللی کتب کاربردی و دانشگاهی برگزار شد.
رییس هیات مدیره انجمن فرهنگی ناشران بینالملل ایرانیان در این نشت درباره تعداد عناوین کتابهای الکترونیک این شرکت ها ،گفت: مجموعه کتابهای الکترونیک این چهار شرکت به 70 هزار عنوان است و شامل 40 هزار عنوان کتاب دوره ای می شود.
احد رضایی افزود: این محصولات شامل 500 کتاب درسی و بیش از پنج هزار کتاب مرجع می شود و مزیت آن نسبت به کتابخانه های سنتی سرعت استفاده از آنها و فضای بسیار کمی است که اشغال می کند، کتابداران می توانند به جای قفسه های کتابخانه ها از فضای سایت استفاده کنند.
به گزارش ستاد خبری نهمین نمایشگاه کتب کابردی و دانشگاهی، در این نشست که برای معرفی محصولات الکترونیک شرکت های آوند دانش، ویژه نشر، جهان ادیب و دیار قشم و با حضور نمایندگان کتابخانه های دانشگاه ها برگزار شد، هر یک از این ناشران الکترونیک به معرفی محصولات خود، ارایه آمارهایی مربوط به تعداد کتب الکترونیک و قیمت هر یک از محصولات پرداختند.
نهمین نمایشگاه کتاب کاربردی تا روز چهارشنبه 18 آبان از ساعت 9 تا 19 در مرکز آفرینشهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برپاست.
پایان پیام/
نظر شما