به گزارش خبرگزاری شبستان ،حجتالاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به اینکه ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی در جامعه موجب کاهش بسیاری از انحرافات و نابسامانیهای فرهنگی و اجتماعی خواهد شد، تصریح کرد: اختصاص دادن یک هفته به کتاب و کتابخوانی از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان از این دارد که اهمیت کتابخوانی از سوی این وزارتخانه مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: ضرورت اجتنابناپذیر کتابخوانی و لزوم ارتقای فرهنگ مطالعه در کشور در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی مورد تاکید موکد مسئولان عالی رتبه قرار گرفته است اما این سالهای مساله جدیتر گرفته شده است و گام مثبتی چون اختصاص یک هفته به کتاب به این موضوع کمک میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد میتواند در هفته کتاب به بررسی و ارزیابی آمار تالیف و انتشار کتاب به لحاظ کمّی و کیفی و استقبال جامعه از کتاب و کتابخوانی و مقایسه آن با سایر دغدغههای اجتماعی بپردازد.
وی با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی ابتدا باید در نظام آموزش و پرورش نهادینه شود،افزود: آشنایی دانشآموزان با قرآن و ائمه از طریق فرهنگ کتاب صورت میگیرد و باید به آن توجه ویژه شود.
ابراهیمی از راههای تشویق جوانان به مطالعه را تهیه کتابها یا جزوههای کم حجم دانست و گفت: باید همه دستگاهها به کمک و همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیایند. خصوصا رسانههای همگانی و امکانات و ابرازهای ارتباطی فراگیرنقش پیگیر و هماهنگکننده را در رشد کتابخوانی در جامعه برعهده بگیرند.
به گزارش ستاد خبری نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، این نماینده مجلس اظهار کرد: هرگاه ضرورت کتابخوانی و اهمیت آن برای همگان تفسیر و تعبیر شود درآن صورت درهیچ جای نباید فردی یافت شود که با مطالعه بیگانه باشد و در هیچ مکان و زمانی نباید وجود داشته باشد.
به گفته این عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید با ایجاد انگیزه در اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان و تجهیز کتابخانهها نهادینه شود.
نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» 22 تا 29 آبان سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما