به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد علی محمدی» امروز (29 تیر) در بازدید استاندار خراسان جنوبی و معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از پروژه تجهیز و نوسازی اراضی حسین آباد سادات بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکپارچه سازی اراضی کشاورزی یکی از طرح هایی است که به سختی انجام می شود و در شهرستان بیرجند این طرح به عنوان الگو در حال انجام است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند با بیان اینکه 55 هکتار نقشه برداری شده و 45 هکتار تسطیح اراضی انجام شده است، گفت: این اراضی در گذشته حدود 500 قطعه بوده که با انجام تسطیح اراضی به 60 قطعه تبدیل شده است.
محمدی به برخی از فواید اجرای تسطیح و نوسازی اراضی کشاورزی اشاره کرد و افزود: در زمینهای تسطیح شده عملیات آبیاری با سهولت، سرعت، یکنواخت و به بهترین نحو انجام میشود.
وی جلوگیری از هدر رفت آب را از دیگر مزایای اجرای تسطیح اراضی عنوان کرد و ادامه داد: انجام تسطیح اراضی زراعی بهمنظور بهبود مدیریت آبیاری در مزرعه و استفاده بهینه از نهادههای کشاورزی ضرورتی انکارناپذیر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیرجند افزایش بهرهوری مزارع را یکی از مهمترین مزایای تسطیح برشمرد و بیان کرد: ناهمواری اراضی زراعی موجب کاهش قابل ملاحظه بازده محصول و توزیع غیریکنواخت آب در مزارع میشود.
به گفته وی عملیات تجهیز و نوسازی اراضی بهصورت تسطیح اراضی و همچنین احداث جاده بین مزارع انجام میشود.
نظر شما