به گزارش خبرگزاری شبستان، «فرشاد مقیمی» در اولین پنل تخصصی نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید که با عنوان چالش ها و راهکارهای ساخت داخل در صنعت؛ برگزار شد، گفت: ضمانت خرید کالای مورد سفارش در قالب قرارداد های منعقده در نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید کاملاً ضروری است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: همچنین لازم است آینده پژوهشی و شناسایی دقیق بازار های هدف و اولویت بندی ساخت نوع کالاهای هدف از سوی واحدهای طرف قرارداد رعایت شود.
مقیمی ادامه داد: فارغ از توجیه ناپذیر بودن ساخت برخی اقلام کالایی در داخل کشور که امری کاملاً مرسوم در دنیاست؛ امروز یکی از چالش های موجود در بخش صنعت که نیازمند هدف گذاری است، نبود چارچوب مشخصی در تجمیع نیازها و تقاضاهاست.
معاون وزیر صمت خاطر نشان کرد: باید در شناسایی اهلیت واحدی که توانایی ساخت یک قلم کالایی، دقت نظر کافی صورت گیرد تا امکانات، فرصت ها و زمان، با آسیبی مواجه نشوند.
مقیمی اعلام کرد: به زودی در ساختار وزارت صنعت، معدن و تجارت، مرکز ساخت داخل تاسیس می شود که هدف آن تحقق اهداف نهضت ساخت داخل و پیگیری نتایج تصمیمات اتخاذ شده در این بخش خواهد بود.
معاون وزیر صمت با اشاره به برخی ابراز نگرانی ها از واردات کالاهای مشابه خارجی، حتی پس از داخلی سازی آنها؛ گفت: عزم جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت بر این محور است که با ممنوعیت یا اعمال نظام تعرفه ای محدود کننده به رونق تولید و ساخت داخل کمک کند.
وی تصریح کرد: نمایشگاه حاضر می تواند شکاف موجود در ارتباط میان دانشگاه و صنعت را ترمیم دهد و به یک ارتباط سازنده تبدیل کند.
مقیمی افزود: واحد های تحقیقاتی، پژوهشی، فناوری و دانش بنیان؛ باید در قالب پیشنهادات موجود در نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید توان خود را به چالش بکشند و برای عملیاتی کردن ظرفیت های بالقوه خود پیشقدم شوند./
نظر شما