به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان در سال 96 با هدف تحول در برنامه ریزی درسی مجوز فعالیت دریافت کرد و تاکنون دو خبرنامه شامل اخبار انجمن، مقالات و تشریح برنامه ها را منتشر کرده و همچنین سال گذشته همایش « یافته های نوین در حوزه یاددهی یادگیری » را برگزار کرد.
دکتر « محمد جمالدینی »، نماینده انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان در این نشست به تشریح محورهای در دستور کار نشست امروز پرداخت.
وی از بررسی راه های جذب عضو به عنوان نخستین دستور کار یاد کرد و افزود: موثرترین شیوه برای جذب عضو، معرفی انجمن به جامعه هدف و فراهم نمودن زمینه برای جلب اعتماد آنهاست.
نماینده انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان بهترین ابزار برای شناساندن انجمن و اهداف آن را بهره گیری از ظرفیت رسانه دانست و عنوان کرد: با انتصاب و معرفی مدیر روابط عمومی انجمن و ارتباط گیری با اصحاب رسانه می توان گام بلندی را در این رابطه برداشت.
وی از طراحی وب سایت انجمن و پیش بینی بخشی از آن برای عضوگیری به عنوان مکمل معرفی انجمن در روزنامه ها، نشریات و خبرگزاری ها نام برد و اضافه کرد: تهیه فرم های عضویت و توزیع آن در بین اساتید دانشگاه ها، دانشجو معلمان و دانشجویان رشته های علوم تربیتی یکی دیگر از راه های جذب اعضاست.
جمالدینی در ادامه به برنامه های آموزشی انجمن نیز اشاره و اظهار کرد: پس از انجام مرحله عضو گیری باید به سراغ برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی و همچنین آموزش غیرحضوری برویم.
وی از پژوهش به عنوان یکی از سرفصل های مهم و کلیدی انجمن یاد کرد و گفت: انجام فعالیت های پژوهش محور فرصت مناسبی برای بحث درآمدزایی انجمن است و از این رو می توان با انعقاد تفاهم نامه با مراکز مرتبط ازجمله پژوهشکده آموزش و پرورش، درخواست های پژوهشی آنان را انجام داد.
دکتر « کلثوم نامی » از اعضای انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان نیز خواستار تهیه بانک اطلاعاتی اعضای انجمن در شهرستان های مختلف استان شد و بیان کرد: ایجاد شبکه اجتماعی و تبیین اهداف و رسالت انجمن نقش موثری در معرفی هرچه بهتر و جذب اعضا دارد.
وی ضمن مثبت خواندن آثار خروجی همایش یافته های نوین در حوزه یاددهی یادگیری که 18 اسفند پارسال با حضور دکتر صادقی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه و دکتر بختیاری عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان مرکز در بندرعباس برگزار شد، افزود: حدود 170 مقاله از مجامع علمی کشور به دبیرخانه همایش ارسال شده بود.
رئیس گروه رشته علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در ادامه با اذعان به اینکه اولویت نخست انجمن باید تلاش در جهت عضوگیری باشد، تصریح کرد: بدون داشتن عضو برگزاری همایش و چاپ و انتشار خبرنامه کاری بسیار مشکل و طاقت فرساست.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری هیئت مدیره و سایر اعضا، ایده های علمی را در راستای تقویت انجمن و دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده به سرانجام برسانیم.
دکتر « اسحق شیرین کام »، دیگر عضو انجمن نیز گفت: ابتدا نیاز است که مراکز علمی استان هرمزگان با انجمن مطالعات برنامه درسی ایران آشنا شوند زیرا مادامی می توان ارائه خدمت کرد که جامعه از هویت و اهداف موسسه و انجمن شناخت کافی داشته باشد.
وی افزود: با تکمیل پروسه عضوگیری، ایجاد بانک اطلاعاتی و دسته بندی و اولویت گذاری موضوعات، انجمن بهتر می تواند فعالیت داشته باشد.
دکتر « مریم رهبر » و دکتر « ایوب زارعی » از دیگر اعضای انجمن نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در رابطه با محورهای در دستور کار پرداختند.
در پایان « یعقوب پیدایش » به عنوان مدیر مالی و « مصیب رجایی » به عنوان مدیر روابط عمومی انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان معرفی شدند.
نظر شما