عدم آشنایی مذاهب و فرق از عقاید یکدیگر سبب می شود دشمنان داخلی و خارجی و آنها که از تفرقه میان فرق اسلامی سود می برند موارد اختلاف برانگیز را پر رنگ تر کرده و مواردی را که موجب اتحاد بین مسلمانان می شود نادیده گیرند.
امام علی(ع) نسبت به همه مردم از موضع محبت و دوستی رفتار می کرد. در نهج البلاغه امام(ع) خطاب به عثمان می فرماید: «آنچنان برای تو خیر خواهی کردم که مورد اتهام قرار گرفتم».
اگر مسلمانان نسبت به یکدیگر محبت داشته باشند و در غم و شادی هم تشریک مساعی کنند، می توانند گام بلندی در راستای وحدت جهانی بردارند.
"ولا تجادلوا اهل الکتاب الا بالتی هی احسن الا الذین ظلموا منهم و قولوا آمنا بالذی انزل الینا و انزل الیکم و الهنا و الهکم واحد و نحن له مسلمون"
و با اهل کتاب جز به شیوه ای که نیکوتر است مجادله نکنید مگر کسانی از آنها که مرتکب ستم شده اند و بگویید: به آنچه بر ما و (به آنچه) بر شما نازل شده ایمان آورده ایم و خدای شما یکی است و ما همه فرمان برداریم.
حجت الاسلام و المسلمین عباس صباحی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش در حاشیه دیدار با کارشناسان مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور و امور اهل سنت استان های شمالی به خبرنگار شبستان از گیلان، گفت: وحدت بین برادران شیعه و سنی ناگسستنی است.
حجت الاسلام صباحی با تاکید برضرورت حفظ وحدت و صمیمیت بین شیعه و سنی، افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی، وحدت و یکپارچگی و صمیمیت بسیار خوبی بین شیعه و اهل سنت کشور به ویژه در منطقه تالش حاکم است.
وی با اشاره به اینکه وحدت موجود حاصل تلاش علما، روحانیان و مسئولان شیعه و سنی است، تصریح کرد: باید وحدت موجود به نسل جوان منتقل شود تا دشمنان نتوانند خدشه ای به آن وارد کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش، زندگی مسالمت آمیز، حضور پرشور در صحنه های مختلف اجتماعی و سیاسی را از جمله آثار وجودی وحدت بین شیعه و سنی در این منطقه دانست و خاطر نشان کرد: با وجود توطئه های مختلف دشمنان برای ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمانان، وحدت بین شیعه و سنی ناگسستنی است.
پایان پیام/
نظر شما