بوعلی سینا سرمایه ای بی بدیل برای اسلام و تشیع است

صالحی گفت: در ایران و جهان شخصیت ها و مفاخر بسیاری داریم که دارای تمایزها و ویژگی های خاص هستند ولی در حوزه دانش، حکمت، اندیشه و فرهنگ مشابه بوعلی سینا نداریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، «سید عباس صالحی» در جلسه هیات امنای بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا گفت: بوعلی سینا دارای جامعیت و گستره جهانی است و ایران و اسلام را با این نماد می شناسند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بوعلی سینا سرمایه ای بی بدیل برای ایران، اسلام و تشیع است، افزود: در ایران و جهان شخصیت ها و مفاخر بسیاری داریم که دارای تمایزها و ویژگی های خاص هستند ولی در حوزه دانش، حکمت، اندیشه و فرهنگ مشابه بوعلی سینا نداریم.

 

وی ادامه داد: ابن سینا در همه جهان شناخته شده است و از طریق این شخصیت می توان در دیپلماسی فرهنگی بهره گرفت؛ بنابراین باید از این گنجینه سر به مهر بهره بیشتری ببریم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: از سوی دیگر همدان دارای مفاخر و مشاهیر بسیاری است و ابن سینا در راس این مفاخر قرار دارد و نمی توان مشابهی برای او یافت. در همدان همه این شخصیت بزرگ علمی و فلسفی را می شناسند و می تواند نماد هویت همدان باشد.

 

صالحی افزود: ابن سینا سرمایه عظیمی است که باید بیش از پیش بر آن سرمایه گذاری کرد و از ظرفیت وی در داخل و خارج از کشور بهره برد.

 

وی ادامه داد: ضروری است سازمان ها و نهادهای داخلی و خارجی که می توانند در معرفی این شخصیت با بنیاد بوعلی سینا همراهی کنند شناسایی شوند و با آن ها جلسات مشترک داشته باشیم تا با نگاهی هم افزا بوعلی سینا را  به جهان معرفی کنیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در حال حاضر مسئولیت و رسالت حوزه ابن سینا بر عهده این بنیاد است و باید همه ظرفیت خود و دیگر نهادهای مرتبط را به خدمت این بخش بگیریم و از امکانات استانی و ملی در این زمینه بهره ببریم تا دین کوچکی نسبت به این شخصیت بزرگ ادا کنیم.

 

در این جلسه دبیر بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا گزارشی از روند فعالیت ها، اقدامات و مشکلات این بنیاد ارائه کرد.

 

بوعلی سینا علاوه بر شخصیت پزشکی عارفی بزرگ نیز بود

 

«آیت الله غیاث الدین طه محمدی» در ادامه این جلسه گفت:  رئیس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا گفت: در میان مفاخر، شخصیتی را به مثابه بوعلی سینا نداریم و باید در معرفی این شخصیت بزرگ به جهان قوی تر از گذشته عمل کنیم.

 

رئیس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا  ادامه داد: علم طب و فلسفه دنیا هنوز هم بوعلی سینا را می شناسند و دنیا باید بداند که بوعلی سینا علاوه بر شخصیت پزشکی عارفی بزرگ نیز هست.

 

در بخش دیگری «سیدسعید شاهرخی»  گفت: باید به دنبال راهکارهایی برای معرفی ابعاد مختلف علمی، عرفانی و وجودی بوعلی سینا به دنیا باشیم و در این میان سهم استان همدان و مسئولان آن بیشتر است.

 

استاندار همدان افزود:  همدان مفاخر و جاذبه های فرهنگی و هنری بسیاری دارد ولی حضور بوعلی سینا در میان آن ها خودنمایی می کند. بنابراین رسالت ما بیش از دیگران است.

 

شاهرخی در پایان بر ارائه برنامه عملیاتی با هدف ارتقای جایگاه بوعلی سینا تاکید کرد.

 

 

کد خبر 811263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha