به گزارش خبرگزاری شبستان، به دنبال انتخابات آزاد و عادلانه 27 اکتبر تونس رسانه های غربی، اخبار و تحلیل هایی مملو از حس ترس و هشدار منتشر کردند، برای بسیاری اسلام به جایگاه اصلی خود بازمی گردد تا ارزش های غرب را در دنیای عرب به زیر سوال برد.
داستان و دیدگاه به کار رفته در رسانه های غربی چیزی جز اسلام هراسی نیست تا حقیقت احیای دموکراسی و حقوق زنان را در پشت خود پنهان دارد.
پیروزی حزب الله نهضة بسیار حساس و قابل تعمق است نتایج رسمی نشان می دهد که 90 صندلی از 217 مجلس موسسان از سوی این حزب اشغال شده است.
برای آرام کردن ترس هایی که از تهدید و نگرانی غرب برای مردم تونس حاصل شده است اعضای حزب النهضة پیغام هایی به غرب و آمریکا داده اند.
النهضة تلاش دارد چشم انداز اسلام گراها را که به قدرت رسیده اند و در کشوری که خواهان برقراری آزادی استمشخص کند در همانگونه که به حقوق همه اقشار و ادیان احترام بگذارد.
حمدی جبالی، نخست وزیر آتی النهضة همچون رشید قنوچی رییس این حزب از خطراتی که در پی این حزب است آگاهند همانگونه که این حزب در لیست سیاه آمریکا قرار دارد.
اتحادیه اروپا پیروزی این حزب را تبریک گفته است اما به واقع آنها منتظرند قدرت اجرایی و فعالیت های این حزب را مشاهده کنند و تصویر روابط دولت جدید با اروپا را نظاه گر باشند.
وویس آف آمریکا 28 اکتبر اینگونه گزارش داد: حزب النهضة مدرن در حال مذاکره با احزاب سکولار و در حال تشکیل دولتی متفق است.
این شبکه آمریکایی با آوردن عبارت های مدرن گرایی ، سکولار و متفق در نظر دارد پیشاپیش ذهنیت تشکیل دولتهایی مشابه حکومت های قبلی در کشورهای عربی را تبلیغ کند.
اینها برچسب هایی است که منافع غرب را دنبال می کند و به دولت اسلامی تونس می چسبد.
این حرکت وقتی مسخره تر می شود که بن علی رییس جمهور سابق تونس در زندان است و حسن مبارک به عنوان مدلی از سکولار و مدرنیزه آمریکا و اروپایی محاکمه می شود.
ارزیابی غرب از آینده اسلامی تونس آینده ای ترسیم شده از ضدارزشهای اسلامی است البته این دیدگاه کاملاً سیاسی است چرا که غرب نسبت به خواسته تونس در حاکمیت و استقلال حساس شده است.
به گزارش میدل ایست، اکنون که حزب النهضة در انتخابات تونس پیروز شده است و حزب اخوان المسلمین در مصر به نظر می رسد بازی های سیاسی غرب متوجه این دو بشود.
پیغام هایی که کشورهای غربی صادر می کنند سرشار از تناقض است کشورهایی چون فرانسه و آمریکا خود را ضامن دموکراسی می دانند اما به واقع منافع اقتصادی و نظامی خود را بیش از هر مساله دیگری در نظر دارند.
به این ترتیب هر جایی که دولت ها گوش به فرمان منافع غرب نباشد دموکراسی و آزادی در آنجا باید اینگونه که سیاستمداران غرب آن را تعریف می کنند اجرا شود در غیر اینصورت این دموکراسی فاقد ارزش خواهد بود.
متاسفانه رسانه های غربی ای وجود دارند که در دادن اخبار منفی درباره خاورمیانه و انقلابهای عربی کمر همت بسته اند.
و برخلاف شکست تکراری شان تلاش می کنند ریسمان گسسته دفاعی خود را با اشاعه ترس و بزرگنمایی حوادث کوچک و جلوه دادن آنها همچون فجایع بزرگ از نو محکم کنند که در این باره مصداق ها درخصوص انقلابهای عربی بیشمار است.
هر بار که دیکتاتوری سقوط می کند زلزله ای از دفتر سیاسی دولتهای غرب آغاز و به جان رسانه های غربی می افتد.
که تنش را پیشی گرفتن اسلام صدبرابر می کند و در پی آن سعی می شود نگرانی غرب در قبال آینده بهار غرب مخفی شود.
البته این بحث و درگیری تنها به خاطر دین یا احیای حقوق انسانی نیست بلکه از جایی ناشی می شود که براساس محاسبات سیاسی کشورهای غربی منافع خود را در کشورهای درگیر انقلاب از دست می دهند.
پایان پیام/
نظر شما