هویت کتابخوانی باید میان مردم بازیابی شود

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور تصریح کرد: سیاست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی ناظر به بازیابی هویت کتابخوانی میان مردم به ویژه نسل جوان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور در مراسم افتتاح هشتمین نمایشگاه کتاب کرمان با اشاره به اهمیت کتابخوانی در سنت اسلامی مطالبی بیان کرد.


حجت الاسلام ادبی در این زمینه با اشاره به اینکه تاریخ کتابخانه ها، کتابفروشی ها و بساتین علما حاکی از آن است که غرفه ها و امکانات خاصی صرفاً برای مطالعه کتاب وجود داشته است، تأکید کرد: نمایشگاه های کتاب نیز باید این مهم را که در سنت اسلامی مبنا بوده است مورد توجه قرار داده و فضاهای اینچنینی در نمایشگاه ها بوجود بیاورند.
 

وی با افزودن این نکته که کتابخانه بزرگ بغداد و کتابخانه نیشابور چنین مبنایی برای اقبال کتابخوانان داشتند، تصریح کرد: امروزه غربی ها از این شیوه الگوبرداری کرده و آن را در فضاهای مربوطه اجرا می کنند.


حجت الاسلام ادبی با اشاره به فرمایشات مکرر رهبری در توجه به کتاب و کتابخوانی و ارتباط با نویسندگان، افزود: در سالهای اخیر در حوزه وزارت ارشاد فضای متفاوت تری در مقایسه با گذشته نسبت به اقبال به کتاب و کتابخوانی شکل گرفته است.


وی تصریح کرد: سیاست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی ناظر به بازیابی هویت کتابخوانی میان مردم به ویژه نسل جوان است.


این مسئول با اشاره به اینکه مفاخر فرهنگی همواره با کتابخوانی عجین بودند، گفت: چنانچه جوانان امروز هم اینگونه باشند هر یک از آنان نخبگانی برای آینده بشریت خواهد شد.


وی با بیان این مطلب که کتابخوانی در فرهنگی اسلامی ما جایگاه ارزشمندی دارد؛ پیشنهاد کرد: تا در نمایشگاه های کتاب و کتابفروشی ها، مکان هایی اختصاصی و صرفاً برای مطالعه افراد در نظر گرفته شود.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 80923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha