باز آفرینی بافت های فرسوده به سرعت اجرایی شود

تقی‌زاده گفت: بازآفرینی بافت‌های فرسوده بخصوص در شهر تهران، موضوعی چندبعدی بوده و در برگیرنده مسائل اجتماعی و اقتصادی مختلف است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمد تقی‌زاده» در جلسه ستاد بازآفرینی بافت‌های فرسوده استان، گفت: ابلاغی را بر اساس مبانی قانونی به شهرستان‌های استان زدیم و این هماهنگی وجود دارد که در خصوص بازآفرینی بافت‌ها، اقدامات جدی صورت بگیرد.


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران افزود: بخشی از موانع جدی ما برای نوسازی بافت‌ها، موانع حقوقی و قانونی است و باید امور را به صورت توامان در این حوزه و با هماهنگی بین‌بخشی پیش ببریم. بازآفرینی بافت‌های فرسوده بخصوص در شهر تهران، موضوعی چندبعدی بوده و در برگیرنده مسائل اجتماعی و اقتصادی مختلف است.
 

وی خاطرنشان کرد: مقوله نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده در شهر تهران، باتوجه به بحث ارزش افزوده‌ای که در تهران مطرح بوده، از ویژگی‌های برجسته این طرح است. طرح بازآفرینی ۱۸ محله شهر تهران، طرح بسیار سنگین و مهمی بوده و تمامی دستگاه‌های ذی‌مدخل در این حوزه باید اهتمام و هم‌افزایی لازم را داشته باشند.
 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، تاکید داشت: اقدامات هدفمند در طرح بازآفرینی بافت‌های شهری، محله محوری باید در دستور کار قرار گرفته و هر محله مدنظر باید به صورت ویژه در دستور کار بررسی، اقدام و نظارت قرار بگیرد
 

وی یادآور شد: با توجه به کاستی‌های منابع در پایتخت، منازل قولنامه‌ای و اوقافی باید در اولویت اقدام قرار بگیرند.
 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، عنوان داشت: مبنای کار نوسازی، اقدام فرابخشی و فرادستگاهی بوده و بنا به نادیده گرفتن اقدامات شهرداری تهران در سال‌های اخیر در این حوزه نیست‌. چرا که بُعد اجتماعی نوسازی، مهم‌ترین وجه آن بوده و اولی بر سایر وجوه آن، باید مورد توجه قرار بگیرد
 

تقی‌زاده، همچنین در ادامه، اشاره‌ای نیز به لزوم رعایت الگوی مصرف از سوی دستگاه‌ها، اظهار داشت: با توجه به تاکیدات استاندار تهران در این باره، لازم است تا مجموعه استان، اعم از دستگاه‌های اجرایی و سایر دستگاه‌ها، موظف و مکلف به رعایت استادنداردهای الگوی مصرف در ایام گرم سال و پیک زمان مصرف هستند و باید جدیت و اهتمام ویژه در این حوزه وجود داشته باشد
 

وی ضمن اشاره مجدد به بحث بازآفرینی بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: دستگاه‌هایی که گزارشات خود را در راستای اقدام مشترک ارائه می‌دهند، باید در جلسات به بیان راهکارهای خود نیز بپردازند تا بتوانیم در کمترین زمان ممکن به حل مسئله برسیم.
 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در پایان نیز خاطرنشان کرد: از سازمان نوسازی می‌خواهیم تا اهم اقدامات لازم اجرایی در قالب ۱۸ محله را به صورت اقدام مشترک مدنظر دستگاه‌ها ظرف یک هفته آینده مشخص کند تا شاهد سرعت بیشتری در این حوزه باشیم.

 

 

 

 

کد خبر 808823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha