خودکشی در دیشموک، اتفاق تلخ تکرار شدنی

بروز این گونه اتفاقات ناگوار لزوم ورود جدی مسئولان نهادهای فرهنگی را می طلبد و به حدی این مسئله می تواند خطر آفرین باشد که این ضد فرهنگ پس از مدتی به فرهنگی غلط تبدیل خواهد شد و در آن زمان دیگر کاری از دست کسی بر نمی آید.

خبرگزاری شبستان - یاسوج: شب گذشته دختر جوان ۱۴ ساله اهل دیشموک با حلقه آویز کردن خودبه زندگیش پایان داد.

 

این جوان با حلقه آویز کردن خود در منزل شان در منطقه دیشموک اقدام به خودکشی کرده که پس از اقدام به خودکشی، توسط خانواده به بیمارستان دهدشت اعزام شده و روز گذشته در بخش مراقبت های ویژه جان خود را از دست داد.

 

افزایش خودکشی در دیشموک در ماه های اخیر موجی از نگرانی و تاسف را به وجود آورده، اتفاقی تلخ که اکنون شاهد تکرار آن هستیم.

 

شاید بتوان گفت که افزایش خودکشی های جوانان و نوجوانان کهگیلویه این روزها حکایت تلخی است که در سایه بی توجهی مسئولان این شهرستان به امور جوانان شدت یافته است.

 

اگرچه افزایش خودکشی های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد و بازتاب این اخبار در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی زنگ خطر را برای خانواده ها و مسئولان این استان به صدا درآورده است؛ که باید با شناسایی عوامل وقوع آن برای پیشگیری اساسی و مسئولانه گام برداشت.

 

افزایش قابل توجه خودکشی ها با توجه به وسعت و جمعیت این شهرستان، بحرانی بسیار خطرناک است که اگر فکری به حال آن نشود، به صورت یک اپیدمی فراگیر خواهد شد و هر روز شاهد پرپرشدن جوانان دیار خود خواهیم بود.

 

خودکشی، هشتمین عامل مرگ بزرگسالان و سومین عامل مرگ بعد از تصادفات و قتل در نوجوانان و جوانان است.

 

خودکشی،اقدامی آگاهانه برای پایان دادن به زندگی است و لزوما از قبل برنامه ریزی نشده است .

 

فقر، بیکاری، مشکلات معیشتی و فرهنگی از جمله عوامل مهمی است که این روزها در شهرستان کهگیلویه و‌ به ویژه بخش های دیشموک ‌و قلعه رئیسی بیداد می کند.

 

با این وجود مسئولان شهرستان این مسئله را فراموش کرده و بیشتر به فکر مسائل محاوره ای تا این گونه مسائل ضروری هستند.

 

حتما باید تعداد بیشتری از جوانان جان خود را از دست دهند تا به فکر بیفتیم که باید ستاد بحرانی در سطح شهرستان و استان کهگیلویه و بویراحمد برای مقابله با این پدیده شوم تشکیل و هرچه زودتر از بروز مشکلات وخیم تر پیشگیری شود.

 

بروز این گونه اتفاقات ناگوار لزوم ورود جدی مسئولان نهادهای فرهنگی را می طلبد و به حدی این مسئله می تواند خطر آفرین باشد که این ضد فرهنگ پس از مدتی به فرهنگی غلط تبدیل خواهد شد و در آن زمان دیگر کاری از دست کسی بر نمی آید.

 

پس لازم و ضروری است تا به جای پرداختن به موضوعاتی همچون دوچرخه سواری و مسائل کم‌ اهمیت تر، به معضلاتی چون طلاق و خودکشی پرداخته شود.

کد خبر 808177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha