به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد جوروند»، امروز (چهارشنبه 19 تیر) در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوزستان، گزارشی از روند برگزاری این جلسه ارائه داد و اظهار کرد: در سال 1373 شورای فرهنگ عمومی کشور با هدف توجه بیشتر به مسائل فرهنگی استان ها، تشکیل شورای فرهنگ عمومی استان و در سال 1385 تشکیل شورای فرهنگ عمومی شهرستان را مصوب کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با بیان اینکه خوزستان از استان های پیشگام در تشکیل شورای فرهنگ عمومی بود و تا سال 1392 جلسات فعالی داشت، افزود: سال 93 و 94 و نیمه اول 95 استان خوزستان هیچ جلسه ای نداشت و از نیمه دوم سال 95 تاکنون 15 جلسه استانی برگزار شده است.
وی اضافه کرد: در سال 96، علاوه بر جلسات استانی کارگروه های علمی مشورتی شامل «سبک زندگی، اخلاق عمومی، آسیب های اجتماعی، سرمایه اجتماعی و اقتصاد مقاومتی» شکل گرفت و در سال 97 کارگروه های علمی مشورتی «فضای مجازی، سلامت و نشاط اجتماعی و خادمان نمونه فرهنگ عمومی» تشکیل شد که همچنان ادامه دارند.
وی با اشاره به اینکه در جلسات شورا چند طرح پژوهشی مصوب شد و همچنین با حضور اساتید دانشگاه نتایج و یافته های پژوهشی و علمی در جلسات ارائه شدند، تصریح کرد: در سال 97، 86 جلسه شهرستانی و هفت جلسه استانی برگزار شد که 207 دستورجلسه و 504 مصوبه داشتند.
جوروند، با بیان اینکه طی چند روز گذشته سه جلسه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان های شوشتر، دزفول و اندیکا برگزار و در این جلسات شرکت کردیم، اذعان داشت: طی سال 97، بیشترین جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان های شوشتر و دزفول برگزار شد.
وی وظایف شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان را در سه حوزه شناخت و اطلاع از وضع فرهنگ عمومی، اصلاح و ارتقای فرهنگ عمومی و نظارت و پیگیری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و تصمیمات شورای فرهنگ عمومی کشور عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، خاطر نشان کرد: در سال 98، جلسات، کارگروه های علمی، طرح های پژوهشی و نظارت بر شهرستان ها و پیگیری مصوبات در چهارچوب وظایف شورای فرهنگ عمومی و گام دوم انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
وی برنامه های آینده شورای فرهنگ عمومی کشور را مذاکره با سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان مجلس، تقویت تعامل با گروه های مرجع جامعه، تلاش در جهت تشکیل سازمان های مردم نهاد با عناوین مرتبط با فرهنگ عمومی، تجلیل از مروجان فرهنگ عمومی از جمله مفاخر اجتماعی، انجام مطالعات کاربردی پیرامون مؤلفه های فرهنگ عمومی با همکاری مراکز پژوهشی، تلاش در جهت بهره گیری بیشتر از ظرفیت صدا و سیما، مطبوعات و فضای مجازی برای ارتقا و بالندگی فرهنگ عمومی در سطح جامعه و طرح موضوعات مبتلابه جامعه و مرتبط با شرایط روز و مقتضیات زمانی دانست.
نظر شما