حجت الاسلام علی ذوعلم، رییس ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش پیرامون مهمترین چالش پیش رو در این ستاد به خبرنگار شبستان گفت: در افق بلندمدت این دو نهاد باید کارهای بنیادین دیده شود صرف حضور تبلیغی طلاب در مدارس نمی تواند پاسخگوی نیازها و همکاری میان دو نهاد باشد.
بلاتکلیفی رشته تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه علمیه با گذشت 3 سال
وی با بیان اینکه دبیرخانه ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در سال 87 به حوزه علمیه پیشنهاد تأسیس رشته تخصصی تعلیم و تربیت اسلامی را با گرایش های مورد نیاز آموزش و پرورش را داد افزود: هنوز این موضوع در دست بررسی است و باید نسبت به راه اندازی این رشته در حوزه علمیه تسریع شود تا بتوانیم نیروی تخصصی کافی برای حضور در آموزش و پرورش تربیت کنیم.
شکل گیری مرکز تخصصی تربیت روحانی مدرسه
حجت الاسلام ذوعلم اظهار کرد: شکل گیری مرکز تخصصی برای تربیت روحانی به مدرسه نیز پیشنهاد شده است تا بخشی در حوزه علمیه عهده دار این وظیفه شود این موضوع به جهت متفاوت بودن فضای مخاطب دانش آموزی با فضای مخاطب عام مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به تجدید توافق نامه میان حوزه و آموزش و پرورش تصریح کرد: در هیچ کدام از دو نهاد هیچ اهرمی برای اجبار حوزه و آموزش و پرورش در اختیار نداریم و به اقدامات عملی و طرحهایی که بتواند بستر کار را در افق آینده اثرگذار کند نرسیدیم.
حاشیه ای دیدن همکاری حوزه و آموزش و پرورش، بر جای ماندن مشکلات
رییس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش حوزه علمیه هر دو در زمینه تعلیم و تربیت یکسان وظیفه دارند و هر دو باید ارتباط با یکدیگر را وظیفه ذاتی خود بدانند نه کار حاشیه ای، تا وقتی که بحث همکاری حوزه و آموزش و پرورش برای هر دو آنها کار ثانوی و حاشیه ای تلقی شود قاعدتاً چالش ها به قدرت خود باقی می ماند.
وی گفت: در حال حاضر تمام رده ها موضوع همکاری میان حوزه اموزش و پرورش را فرعی تلقی نمی کنند، اما تلقی در هر دو سازمان هنوز جدی قلمداد نشده است.
پایان پیام/
نظر شما