مسجد شریان حیاتی دین و محل تزریق ارزش ها در جامعه است

شاعر آیینی و دینی اردبیل با بیان اینکه مسجد جایگاه و پایگاه مردان و زنان عارف مسلکی است که هم دنیا و هم آخرت خود را بیمه کرده اند، گفت: مسجد شریان حیاتی دین و محل تزریق ارزش ها در جامعه است.

میرعلی عابدیان از شعرای آیینی استان اردبیل در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار شبستان در اردبیل در خصوص شعر آیینی و قابلیت آن در جذب جوانان به مسجد، گفت: هنر به معنای خاص همان ارزش هاست و مفهوم و تاثیر آن بیشتر ترویج ارزش های حاکم بر جامعه است، هنری که در خدمت جامعه و مردم آن نباشد ذاتا هنر نیست و کار هنر، ایجاد نوعی انگیزه و حس بیداری در انسان و توجه او به اینکه از کجا آمده و به کجا خواهد رفت، است.

عابدیان افزود: اشعار آیینی مردم را به اینکه انقلاب، برگرفته از آرمان های والای ائمه اطهار (ع) بوده و دین مایه رشد و تعالی جامعه و این که دین می تواند جامعه آرمانی و حکومتی ایده آل در بطن خود داشته باشد با شعور شاعرانه تفهیم می شد و اشعار آیینی بود که 8 سال دفاع مقدس با تمسک به اینها پایدار مانده است.


وی با اشاره به بیت" قلندران طریقت به نیم جو نخرند / قبای اطلس آنکس که از هنر عاریست"، ادامه داد: ما بایستی هنرمندانه جوانان را به مساجد دعوت کنیم و شعر و هنر را خمیرمایه جذب جوانان به مساجد قرار دهیم زیرا هنر پیام های بسیار نیکویی مانند وحدت، انسجام، بهداشت جسمی و روانی را در بطن خود دارد.


این شاعر آیینی از مساجد به عنوان پایگاه هنری مسلمانان برای تشکل های مذهبی و ملی، شعورخانه مسلمانان و خانه توحید و یکتاپرستی یاد کرد و اظهار داشت: مسجد جایگاه و پایگاه مردان و زنان عارف مسلکی است که هم دنیا و هم آخرت خود را بیمه کرده اند.


وی تصریح کرد: شعر احساس و نشاط معنوی در بطن و متن خود دارد و اگر جوانان ورا با شعر عارفانه مانوس کنیم فکر میکنم، بسیاری از مشکلات خاص دوران جوانی را حل خواهیم کرد.


عابدیان با بیان این بیت شعر" نباشد نیک باطن در پی آرایش ظاهر/ به نقاش احتیاجی نیست دیوار گلستان را"، عنوان کرد: باید هنرمندانه و شاعرانه به جوانان تفهیم شود که انسان باید به درون و باطن خویش بیشتر توجه کند و با پرداختن به ظواهر مادی سرمایه جوانی خود را تلف نکند.

 

وی با بیان اینکه ما باید فکر و اندیشه جوانان و نوع نگرش آنان را به جامعه مثبت نگر کنیم، اضافه کرد: بستر وجود دارد و خود جوانان بستر بستر مناسبی هستند که به آنان اعتماد کنیم، آنها را باور داشته باشیم و استعدادهای بالقوه آنان را به فعل خواستن تبدیل کنیم.


مدیر دبیرستان شهید بهشتی استان اردبیل با تاکید بر این نکته که باید روحیات جوانان را بهتر بشناسیم، بیان کرد: جوانان، بهترین و پاک ترین سرمایه های کشور هستند و می توان با نظارت کارها را به دست جوانان سپرد و می توان به یقین گفت که آنها کارها را به نحو احسن انجام می دهند.


عابدیان اظهار داشت: جوانان امیدگاه و پیام آوران فردای جامعه ما هستند و می توان آنها را میراث داران پیام شهیدان انقلاب اسلامی نامید.


لازم به ذکر است، میرعلی عابدیان 31 سال سابقه مدیریت در دبیرستان را دارد و از مدیرهای موفق و دارای پشتکار قوی در آموزش و پرورش به شمار می رود.

 

گفتنی است، میرعلی عابدیان متخلص به شاهد است و چهار عنوان کتاب آیینی به نام های سالکان کوی عشق1 و2و3، راهیان کوی عشق، 2 جلد غزل ترکی و فارسی به نام های آن سوی دریا و یاشیل غزللر تالیف و به چاپ رسانده است.


پایان پیام/

کد خبر 80728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha