به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آئین افتتاحیه «پنجمین جشنواره فرهنگ عشایر ایران زمین» شب گذشته (16 تیر) با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، شهردار یاسوج و جمعی از مدیران دستگاه های دولتی در یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
«حسین کلانتری» در این جشنواره با بیان اینکه، در کنار سرمایه های اجتماعی توجه به توسعه رونق اقتصادی گردشگری مهم است، گفت: مرکز استان به «پایتخت طبیعت ایران» مشهور است و با ظرفیت های فوق العاده در میان چهار استان مهم کشور واقع شده و این مزیت باید مورد توجه باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در بخش گردشگری، استان هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است، گفت: استان جزو پر ظرفیت ترین ها برای گردشگری است.
وی برگزاری چنین جشنواره هایی را برای معرفی بیشتر توانمندی ها و مزیت های گردشگری استان در سطح ملی و منطقه ای ضروری دانست و تصریح کرد: باید از ظرفیت گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد برای رونق اقتصادی بیشترین استفاده را کرد.
کلانتری از متولیان و دست اندکاران برگزاری جشنواره فرهنگ عشایر ایران زمین که با حضور ۱۵ استان برگزار شد، تقدیر کرد.
«محمود باقری»، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد هم در آئین افتتاح این جشنواره با بیان اینکه، هدف از برگزاری جشنواره، آشنایی مردم با فرهنگ عشایر سایر استان هاست، گفت از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس و همه مدیران تشکر و قدردانی می کنم.
«غلام محمد زارعی» نیز با اشاره به اینکه عشایر زندگی ممتازی دارند که زیبایی زندگی آنها در یک قاب نمی گنجد، گفت: تاریخ زندگی عشایر این استان سراسر افتخار است و آنها در طول تاریخ به خوبی درخشیدند.
نماینده بویراحمد و دنا در مجلس به ظرفیت های گردشگری استان در همه حوزه ها اشاره کرد و ادامه داد: یکی از محورهای توسعه استان گردشگری است و سراسر استان ظرفیت بالقوهای در حوزه گردشگری دارد.
وی اظهار داشت: در سال گذشته چهار میلیون گردشگر از نقاط مختلف استان دیدن کردند که نشان از قابلیت های فراوان گردشگری استان در خود جای داده و می توانیم شاهد رونق گردشگری باشیم.
زارعی گفت: انتظار است مسئولان ملی با نگاهی برابر به ظرفیت های گردشگری استان و استان هایی مانند فارس، تبریز، همدان و اصفهان در کهگیلویه و بویراحمد سرمایه گذاری کنند.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: سرمایه گذاری در بخش گردشگری این استان هزینه نیست، بلکه حرکتی به سوی توسعه استان و ایجاد اشتغال است و این استان می تواند مکان و محفلی برای تفرج، آرامش و آسایش مردم از سراسر نقاط ایران اسلامی باشد.
شایان ذکر است، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از غرفه های حاضر در این جشنواره بازدید به عمل آوردند.
نظر شما