به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی»، ظهر امروز (16 تیر) در همایش دهیاران استان ایلام، اظهار کرد: سال 97 ازلحاظ اعتبارات، بدترین سال برای شهرداران و دهیاران بود و ماده 39 که به شهرداران و دهیاران اختصاص مییافت به امور مالیاتی اختصاص یافت و این بحث باعث بروز مشکلات اعتباری برای شهرداران و دهیاران گردید.
استاندار ایلام تصریح کرد: خوشبختانه امسال این اعتبار برگشت خورد، ولی باید بیش از 3 هزار میلیارد تومان تصویب میشد که 2 هزار میلیارد تومان آن تصویب گردید که البته نسبت به سال گذشته وضعیت بهتر بوده و ازلحاظ اعتباری، وضع دهیاریها در سال جاری بهتر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه دهیاریها راههای بهتری برای کسب درآمد و ایجاد اشتغال دارند، یادآور شد: امکانات خوبی در سال جاری برای دهیاریها اختصاصیافته است و به همین منظور، 500 میلیون تومان وام 8 درصد به دهیاریها برای خرید ماشینآلات تسهیلات داده میشود.
سلیمانی دشتکی، گفت: بر اساس طرحی در معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری، اگر تعاونی روستایی در مناطق محروم و روستایی تشکیل شود، وامهای قرضالحسنه به آن تعاونی اختصاص مییابد و تفاهمنامهای بین معاونت روستایی، بنیاد مستضعفان و بانک سینا در این زمینه امضاءشده است و اگر تعاونیها، پروژههای بزرگ را دنبال کنند، تسهیلات تا سقف 10 میلیارد تومان با سود 8 درصد به این تعاونیها اختصاص خواهد یافت.
وی، با اشاره به سیل اخیر در مناطق مختلف استان ایلام، افزود: پیشگیریهای انجامشده در وقوع سیل سال جاری در استان، در کشور نمونه شد و برای پیشگیری از روشهای مختلف ازجمله مدیریت سدهای در اختیار استان و برگزاری جلسات ستاد بحران استفاده شد که نتیجه این تمهیدات، این بود که باوجوداینکه بیشترین بارندگی را در کشور داشتیم حتی یک نفر زخمی هم نداشتیم و بهسرعت امدادرسانی صورت گرفت و میزبان همه مسئولین کشوری در استان بودیم.
استاندار ایلام، با اشاره به سفر رئیس محترم جمهوری به مناطق سیلزده، تصریح کرد: برنامهریزی شد که رئیسجمهور در روستای شوره بخش ماژین حضور یابند، در بالگرد بنده 45 دقیقه با رئیسجمهور صحبت کردم و تمام مشکلات را مطرح کردم و در کنار این، بنده از وزیر کشور درخواست کردم که با استعفای بنده برای کاندیدایی نمایندگی مجلس موافقت کنند که ایشان بهشدت مخالفت کردند.
سلیمانی دشتکی، بابیان اینکه سفر رئیسجمهور به مناطق سیلزده استان، خیروبرکتی بسیار زیادی برای مردم این مناطق داشت، گفت: در این سفر 99 میلیارد تومان برای جبران خسارات بخش کشاورزی پیشبینی شد و 1500 میلیارد تومان نیز برای خسارات بخش راه در سیل در نظر گرفته شد.
وی، ابراز کرد: ما در آستانه اربعین حسینی بهعنوان حماسه بزرگ مذهبی، ملی، سیاسی قرار داریم که میتواند اقتصادی هم باشد، خاطرنشان کرد: بحث دوم سفر رئیس محترم جمهوری است که ان شاء الله بعد از اربعین حسینی انجام میشود که این سفر پروژههای عمده بزرگی مانند راهآهن و کارخانهها متعددی کلنگ زنی و افتتاح خواهد شد و سفر رئیس محترم جمهوری میتواند نقطه عطفی در بحث سرمایهگذاری در پروژههای استان باشد.
نظر شما