رابطه متقابل بین حوزه آسیب های اجتماعی با مسائل اقتصادی باید به طور کامل تعریف شود

پورابراهیمی تأکید کرد: درخواست و مطالبه ما از مجموعه وزارت کشور این است که رابطه متقابل بین حوزه مسائل اجتماعی، آسیب ها و مجموعه اجتماعی را با حوزه مسائل اقتصادی کاملاً بتوانیم تعریف کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر محمدرضا پور ابراهیمی، امروز( (16تیر) در جلسه شورای اداری استان گفت: نکته مهمی که در حوزه آسیب های اجتماعی مطرح شد، این است که همیشه حوزه پیشگیری بر درمان مقدم بوده است که هزینه های آن هم به مراتب کمتر خواهد بود.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی آسیب های اجتماعی را یکی از چالش های اصلی کشور دانست و تصریح کرد: مقام معظم رهبری کارگروه هایی تشکیل داده اند وزرا را دعوت کردند ارکان نظام و مجلس پای کار امده اند تا بتوانند کار انجام دهند و در این حوزه اقداماتی که در مجموعه استان ها در دستور کار قرار می گیرد متفاوت است.

 


وی افزود: اقداماتی اخیراً در استان کرمان انجام شده و در دستور کار قرار دارد و بعد از اقداماتی که در منطقه جنوب داشتیم آمار جرائم یا خشونت ها در حوزه امنیتی، همه شاخص ها کاهش پیدا کرده است.

 


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در حوزه مباحث برگشت جمعیت به شهر گفت: در گلبافت کار را شروع کردیم و  مجموعه معین اقتصادی ورود پیدا کرد مجموعه حاشیه نشین شهر کرمان به شهر گلبافت برگشتند؛ اساس حرکت ما این است که معیشت و اقتصاد مردم را در مناطق خودشان در کوتاه مدت در حداقل ممکن، حل کنیم.

 


وی در حوزه  مشکلات خودروسازی بم گفت: اگر بعضی خودروسازی ها تعطیل شوند، حدود 20 هزار نفر از افراد بیکار خواهند شد؛ لذا دو اقدام را در دستور کار قرار می دهیم پیشگیری با محوریت توسعه  اقتصاد مقاومتی با تجربه ای که در حوزه معین های اقتصادی داشتیم و امیدواریم در استان کرمان همین مسیر با قوت هرچه بیشتر استمرار پیدا کند لذا اولین درخواست و مطالبه ما از مجموعه وزارت کشور این است که رابطه متقابل بین حوزه مسائل اجتماعی، آسیب ها و مجموعه اجتماعی را با حوزه مسائل اقتصادی کاملاً بتوانیم تعریف کنیم.

 

 

پورابراهیمی ادامه داد: در استان این موضوع را کامل مشاهده کردیم و با توجه به اینکه استان ظرفیت های خوبی در معین های اقتصادی وجود دارد می تواند مسیر حرکت توسعه اقتصادی را فارغ از دولت انجام دهد؛ لذا این امر توسعه می تواند اتفاق بیفتد و بخشی از این آسیب ها حل شود که با همت مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی است.

 

 

وی اظهار داشت: اگر در بحث افزایش اختیارات به استانداری ها، در استان کرمان این اجازه را بدهند، ما می توانیم موضوعات مربوط به اشتغال در این استان را در حوزه فقر و مسائل آسیب های اجتماعی را به حداقل ممکن برسانیم با  توانمندی هایی که در مدیریت استانداری است.

 

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون حداکثر 15 درصد از ظرفیت معدنی استان بهره برداری شده و بخش عمده آن بهره برداری نشده است؛گفت: امروز در استان کرمان، حدود 100 هزار نفر از جمعیت شهر کرمان تحت پوشش 10 مجموعه تسهیل گری در اطراف جایگاه حاشیه ای شهر کرمان هستند و استنباط من این است که این ستادهای تسهیل گری را توسعه دهید و دوم اینکه بین دستگاه ها هماهنگی لازم را به وجود آورید؛در استان کرمان بیشترین تعامل را در بین دستگاه ها شاهد هستیم.

 


وی با افزودن اینکه  پیشنهاد ما تعریف تفاهم نامه های مشخصی است که بتواند بین دستگاه ها روابط مشخصی را تعریف کند؛ ادامه داد: در حوزه کاربرد شهری ورود کنیم برای شهرداری تعریف مشخصی برای ستادهای تسهیل گری وجود ندارد و در سطح ملی، تفاهم نامه هایی در این بخش ها را عملیاتی کنید.

 


نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اولویت بندی موضوعات در حوزه مسائل اجتماعی گفت: با پدیده ای تحت عنوان بازماندگان از تحصیل روبرو هستیم؛ اقدامات مؤثری که در استان در این موضوع انجام شده قابل تقدیر است؛ کودکان بازمانده از تحصیل، آموزش زنان سرپرست خانوار ضرورتی است که باید انجام شود؛ ما در مجلس از سیاست های وزارت کشور اعلام حمایت کردیم و در استان کرمان همیشه در کنار مسئولین بودیم و آماده هستیم استان کرمان را با رویکرد اقتصاد مقاومتی و پیگیری در قالب معین های اقتصادی  به عنوان استان پایلوت در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی قرار دهیم و با هماهنگی که در دستگاه ها است می تواند به عنوان یک مدل در کشور در استان کرمان این موضوع را عملیاتی کنیم.

 

کد خبر 806751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha