به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری شبستان، «محمود میرلوحی» در صد و پنجاه و سومین جلسه شورای شهر تهران در جریان بررسی تفریغ بودجه سال 96 گفت: گزارش حسابرسی بررسی کارشناسی و آسیب شناسی علل عدم تحقق محسوس تبصره 17 در تفریغ بودجه سال 96 است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: راه های مناسبی برای فرصت های سرمایه گذاری و پروژه های مشارکتی باید در دستور کار قرار گیرد و گزارش آن طی سه ماه آینده به شورای شهر تهران ارایه شود.
وی ادامه داد: از هیئت رییسه می خواهم تا گزارش جامعی از نحوه شکل گیری بدهی های بانکی، پیمانکاران و طرح ها همراه با مقایسه مجوزهای قانونی و تبصره های بودجه به شورای شهر تهران ارایه کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اگر امروز به راحتی از این موضوع عبور کنیم در آینده باید پاسخگو باشیم چرا که این بدهی ها که بیش از 60 هزار میلیارد تومان هستند به نام مدیریت شهری جدید ثبت می شود، بنابراین شهرداری موظف است تا گزارشی از میزان بدهی هایش به شورای شهر تهران ارایه کند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: این بدهی ها در حدی است که مدیریت شهری جدید نمی تواند به واسطه این بدهی ها کار جدیدی انجام دهد.
در ادامه، «مجید فراهانی» رییس کمیته بودجه و نظارت مالی نیز پیشنهاد داد برای نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمایه و دارایی های نقدی، غیر نقدی، اموال منقول و غیر منقول شهرداری و نظارت بر حساب درآمد و هزینه های آن توسط شورای شهر تهران طبق استانداردهای حسابرسی و حسابداری پس از تصویب 45 روز از مصوبه، گزارشی از بدهی ها در سطح واحدهای ستادی، مناطق، سازمان ها و شرکت های وابسته شهرداری تهران در سال های پیشین تا پایان مرداد 96 تهیه شود که شامل اصل بدهی، میزان جرایم ناشی از سررسید بدهی و علت ایجاد بدهی می باشد.
در ادامه و پس از قرائت تبصره الحاقی از سوی مجید فراهانی و باز پس گیری پیشنهاد میرلوحی، 14 نفر از اعضای شورای شهر به این بند الحاقی رأی مثبت دادند و گزارش تفریغ بودجه سال 96 شهرداری تهران تصویب شد.
نظر شما