به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست اعلام فراخوان و معرفی طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر صبح امروز یکشنبه 16 تیر با حضور سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اصغر سیدآبادی مشاور وزیر در امور برنامه ریزی، ابراهیم حیدری مدیر اجرایی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر، «محمدحسین خوشنویس» دبیر علمی، علی غیاثی ندوشن مدیر کل امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسعود غلامپور عضو شورای سیاستگزاری شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر به شکل ویدیو کنفرانس و مدیران کل ارشاد استان های سراسر کشور در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این نشست دبیر علمی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر گفت: شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر طرح خوبی دارد که در کشور شکل می گیرد. امیدوارم با تغییر مدیران این طرح عاطل نماند.
وی با بیان اینکه شهر خلاق در بستر امید و امیدواری شکل می گیرد، گفت: بحث شهر خلاق و خلاقیت به طور کلی در بستر امید و امیدواری شکل می گیرد. خلاقیت متعلق به جامعه امیدوار است. اگر ما این طرح را در سراسر کشور اجرا کنیم به هر دلیلی این طرح متوقف است باعث از بین رفتن امیدواری و خلاقیت در جامعه می شود.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع خلاقیت پدیده ها را باید از دریچه نو دید، پدیده ها موجود هستند و گاهی مورد بی توجهی قرار می گیرند. یکی از مواردی که در شهر خلاق فرهنگ و هنر باید به آن توجه کرد، بحث عدالت است. شهر خلاق باید عدالت را تعقیب کند و برای همه کشور و به ویژه مناطق محروم باشد. هیچ انسان ایرانی نباید به دلیل عدم دسترسی به امکانات و مسئولان محروم شود. ما باید این افراد را شناسایی کنیم و معرفی کنیم. خلاقیت زمینه ظهور استعداد هر فردی در ایران را فراهم می کند.
دبیر علمی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر با بیان اینکه شهر خلاق مکان بروز اقتصاد برای مردم است، گفت: شهر چون مکان زندگی است باید امکان خلاقیت را برای مردم فراهم کند و به هر وسیله ای باید فضای بروز و ظهور خلاقیت را فراهم کند و باید مدیریت جامعه شهری با این طرح همکاری کند، بدون کمک مدیریت شهری این امکان وجود ندارد که طرح موفق شود.
خوشنویس با اشاره به لحاظ کردن آمایش سرزمینی در شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر اظهار کرد: در شهر خلاق باید به مبحث آمایش سرزمینی بسیار توجه کنند. مدیران چه قبل از انقلاب و چه پس از انقلاب به امایش سرزمینی کاملا بی توجهی کردند. در سرزمینی مثل ایران که تنوع قومی و زبانی در حداکثر است، چاره ای نداریم که نگاه آمایشی داشته باشیم. توسعه در سرزمین ما بدون توجه به این آمایش امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد: توجه به انسان های خلاق باعث توسعه کشور می شود.
نظر شما