مفاهیم دینی، اخلاقی و انسانی در سینمای ایران نهفته است

بازیگر سینما وتلویزیون بابیان اینکه هر فیلمی با پیام انسانی مبتنی بر فطرت و با پیام آموزه های اصیل ایرانی در هرجای دنیا که ساخته شود یک فیلم دینی است، گفت: مفاهیم دینی، اخلاقی و انسانی درسینمای ایران نهفته است.

امیرحسین مدرس، بازیگر سینما و تلویزیون در حاشیه اختتامیه فیلم دینی رویش در مشهد در خصوص ارزیابی روند برگزاری فیلم کوتاه دینی رویش در این هفت سال و تفاوت جشنواره سال جاری با سال های گذشته به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: به دلیل گستردگی، این جشنواره نسبت به سال های گذشته تفاوت هایی دارد و به خاطر اضافه شدن یک بخش بین المللی به نام بیداری اسلامی در فاصله کوتاه 2 ماهه 110 فیلم کوتاه به دبیرخانه جشنواره رسید.


وی با بیان اینکه جلسات نقد و بررسی با استقبال بی سابقه شرکت کنندگان در جشنواره هفتم مواجه شد، تصریح کرد: این استقبال خود نشانگر علاقه مندی به مبانی نظری و تئوری فیلمسازی آن هم با رویکرد دینی در بین فیلمسازان جوان است.


مدرس با بیان اینکه موافق شاخه شدن سینما به دو بخش دینی یا غیردینی نیستم، در رابطه با نقش سینمای دینی در ترویج فرهنگ اسلامی، اظهار داشت: سینما به عنوان کامل ترین هنر، بخشی از هنر است و هنر در ذات خود تعالی، تکامل، معنویت و معنویت گرایی را دارد و هر فیلمی که پیام انسانی و مبتنی بر فطرت و آموزه های حقیقت اصیل انسانی داشته باشد، فیلم دینی است.
 

این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رویکرد سینماگران و هنرمندان به یک تحول همه جانبه رسید، گفت: در این 32 سال که از پیروزی انقلاب می گذرد هنرمندان ما در عرصه فیلم ها تمام سعی شان را کرده اند و نگاهشان این بود که به معارف و نکات اخلاقی، انسانی مبتنی بر پایه ها و آموزه های دینی رو بیاورند.


مدرس ادامه داد: نمونه های بسیاری که مردم همه آن را هم می دانند می توان نام برد و من فکر می کنم ایران یکی از پایگاه های سینمایی باشد که در ذات خود مفاهیم دینی، اخلاقی و انسانی نهفته دارد.
 

وی تصریح کرد: سیاست گذاری سینمای ایران باید با بهره گیری از تمام فیلمسازان با سلایق و ایده های مختلف شکل بگیرد چرا که امروزه شاهد ساخت بسیاری از فیلم های بی ارزش و سرگرم کننده در درجه پایین هستیم که نه پیام، نه تکنیک و نه داستان برای جذب مخاطبان دارد اینگونه سینما نمی تواند به صنعت و رشد و تعالی سینما در ایران کمک بکند.


این مجری توانمند تلویزیون با بیان اینکه باید یک همت همه جانبه توسط اهالی سینما برای خارج شدن از این وضعیت سینما صورت بگیرد به پیشنهادهایی برای بهتر شدن وضعیت سینمای ایران اشاره کرد و گفت: تمام کارگردان ها و سینماگران در حوزه های مختلف با سلایق متفاوت یه عنوان کسانی که مستقیمأ در سینما دست دارند و کار سینمایی می کنند اینها باید سیاست گذاری کنند.


مدرس ادامه داد: کسانی که تا به حال سابقه سینمایی نداشته و یا از دور دستی بر آتش سینما داشته اند هیچ وقت نمی توانند برای اهالی سینما برای ساخت فیلم تکلیف مشخص و برای سینمای ایران سیاست گذاری کنند چراکه سینماگران خود راه سیاست گزاری و ساخت فیلم را می دانند.
 

پایان پیام/

کد خبر 80653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha