حجت الاسلام «علی لرستانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: دهه کرامت، دهه اول ماه ذیالعقده است و آغازش با ولادت حضرت معصومه(علیهالسلام) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسیالرضا(علیه السلام) است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، اظهار داشت: این دهه یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند و سازنده و ارزشمند است.
وی خاطرنشان کرد: دهه کرامت یادآور لطیفترین علائق و مهر و وفاهای کمنظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است.
حجت الاسلام لرستانی، افزود: مهر و وفایی که خواهر مهربان و دلداده را به هجرت وادار نموده و غربت و بیماری و مرگ در فصل جوانی را برای او آسان کرده است.
وی تصریح کرد: مهربانی خواهر نسبت به برادر و ولایت، مهربانی بود که جز در مورد امام حسین و حضرت زینب (علیهماالسلام) سابقه ندارد.
حجت الاسلام لرستانی، خاطرنشان کرد: دهه کرامت تداعی کننده عزم و قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان و الامقام و گرانقدر جهان میباشد.
وی بیان کرد: تمام مفاهیم سازندهای که ما در فرهنگ اسلامی داریم در دهه کرامت تداعی میشوند چرا که حرم حضرت معصومه و امام رضا (علیهماالسلام) کانون دعا و قرآن و نیایش و ... است.
حجت الاسلام لرستانی، تاکید کرد: دهه کرامت یادآور تحول آفرینی بانوان آسمانی است و این که میتوانند رهبری دلهای صدها میلیون مسلمان را در طی اعصار عهدهدار بشوند.
وی افزود: حضرت معصومه (س) کریمه اهل بیت، شفیعه روز جزا، اسوه عشق وایثار، الگوی جاوید دختران با ایمان از جملهی بانوان گرانقدر و والا مقام جهان تشیع است و مقام علمی بلندی دارد.
حجت الاسلام لرستانی، بیان کرد: حضرت معصومه(س) یک سال بعد از هجرت تبعید گونه حضرت رضا (ع)، به شوق دیدار برادر به همراه عدهای از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حرکت کرد تا یاور او باشد و در هر شهری مورد استقبال مردم واقع میشد.
وی افزود: در شهر ساوه عدهای از مخالفان اهل بیت که از پشتیبانی مأموران حکومت برخوردار بودند، سر راه کاروان آنان را گرفته و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتیجه تقریباً همه مردان کاروان به شهادت رسیدند، حتی بنا بر نقلی حضرت معصومه (س) را نیز مسموم کردند. به هر حال، یا بر اثر اندوه و غم زیاد از این ماتم و یا بر اثر مسمومیت، حضرت معصومه (س) بیمار شدند و قصد شهر قم را نمود آن بزرگوار به مدت ۱۷ روز در این شهر زندگی کرد.
وی ادامه داد: محل زندگی و عبادت آن حضرت به نام «بیت النور» و نیز مرقد مطهرشان، هم اکنون محل زیارت ارادتمندان آن حضرت است.
حجت الاسلام لرستانی، با بیان اینکه دهه کرامت یادآور تمام خوبیها و یادآور جمال انسانی است، گفت: اسامى و لقب هایى كه براى حضرت معصومه در زیارتنامه های ایشان ذکر شده است طاهره(پاكیزه)،حمیده(ستوده)،بره(نیكوكار)،رشیده(رشدیافته)،تقیه (پرهیزكار)،رضیه(خشنود از خدا) ،مرضیه(مورد رضایت خدا) ، سیده طاهره(بانوى پاكیزه)، صدیقه(بانوى بسیار راستگو)، رضیه مرضیه(بانوى خشنود ازخدا و مورد رضاى او) ، محدثه و عابده و مقدامه(بانوى پیشتاز) نشان دهنده کرامت، معصومیت و بزرگواری این بانوی کریمه است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، با تاکید به اینکه هر کدام از این موارد می تواند به عنوان یک الگوی مناسب زندگی برای ما باشد، اظهار کرد: رمز موفقیت جامعه بشری و اسلامی در این برهه زمانی این است که با توسل به معصومین وتقویت ایمان موجبات نجات و سعادت را در دنیا و در آخرت به دست بیاوریم.
نظر شما