یکی از مشکلات وزرات آموزش و پرورش کمبود فضای آموزشی است. کمبود فضای آموزشی در کشور بر اساس تعداد دانش آموزان ۴۰ میلیون متر مربع است. وزارت آموزش و پرورش برای ساخت مدارس با کمبود اعتبارات و بودجه رو به رو است. از این رو خیرین مدرسه ساز بار مدرسه سازی را بر دوش گرفته اند.
در همین ارتباط، «سید هادی موجانی» به خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان درباره مشکلات مدارس شهرستان های تهران گفت: جمعیت اکثر شهرستان های استان تهران زیاد شده است، کلاس های ما با تعداد بالای 40 تا45 نفر دانش آموز برگزار می شود.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسهساز شهرستانهای استان تهران افزود: حدود دو ماه قبل، یک مدرسه خّیر سازی در شهریار افتتاح شد، پیش از آنکه برای افتتاح رفته بودیم، تعداد 630 دانش آموز دختر مشغول به درس بوند. متوجه شدیم 585 دانش آموز پسر نیز در شیفت دوم تحصیل می کنند. در یک مدرسه یک هزا رو دویست دانش آموز دختر و پسر تحصیل می کردند که تعداد کلاس ها از 42 تا 52 دانش آموز بود.
وی بیان این در حالی است که استاندارد تراکم کلاس های درسی 25 دانش آموز است افزود:در شهرستان های تهران حداقل تعداد سه هزار کلاس درس جدید نیاز داریم. با افزایش جمعیت دانش آموزی نیاز به هزاران کلاس درس جدید هم پیدا خواهیم کرد. حداقل به تعداد 5 هزار کلاس درس نیازمند می شویم.
وی ادامه داد: در منطقه ری، رباط کریم و ملارد مکان هایی داریم که می تواند تبدیل به احسن شود.
موجانی با بیان اینکه با ائمه جمعه تماس گرفتم تا مردم را به مدرسه سازی کمک کنند گفت: اگر این اتفاق گسترش یابد، کمک زیادی به مدرسه سازی می شود.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسهساز شهرستانهای استان تهران بیان کرد: 15 سال مسئولیت شهر ری را داشتم که ماهی یک مدرسه خارج از منطقه بود ساختیم. در این چهار سال که در این سمت هستم هر پنج روز یک مدرسه ساخته شده است.
وی تصریح کرد:83 میلیارد تعهد نقدی در شهرستان های تهران صورت گرفته است. یک زمین 40 هزار متری که 100 میلیارد ارزش دارد نیز از یک خیّر اهدا شده است.
نظر شما