مهدی اسماعیلتبار که با خبرنگار شبستان گفتوگو میکرد درباره ضرورت تعریف مطبوعات و خبرگزاریهای تخصصی گفت: نباید فراموش کنیم در مقابل هجمه وسیعی که درباره فرهنگ و تمدن و مذهب و آیین ما وجود دارد، آنچه میتواند متجاوزان به فرهنگ ما را خسته کند، خیلی از وقتها لبخند و محبت است و این تنها با نگاه تخصصی میسر میشود، چون نگاه سطحی برخورد و خشونت را دامن میزند.
او با بیان خاطرهای به تبیین این ضرورت پرداخت و عنوان کرد: وقتی اسفندماه سال گذشته به عنوان سردبیر برنامه «وقت بیداری» در شبکه قرآن حضور داشتم، متوجه شدم با تخصصی شدن رسانه، انتظارات و توقعات زیاد میشود.
این فعال عرصه مطبوعات که در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها مهمان غرفه شبستان بود، ضمن تقدیر از این خبرگزاری، به عنوان خبرگزاری تخصصی حوزه دین، فرهنگ و اندیشه تصریح کرد: خبرگزاری شبستان در نوآوریها و تغییر رویکردی که در پردازش و گردش اطلاعات در اخبار مساجد روی داده بسیار موثر بوده و نقش مهمی را ایفا کرده است.
اسماعیلتبار با بیان اینکه فعالیت خبرگزاری شبستان در حوزه مساجد اتفاق خوبی است که در سالهای اخیر افتاده، ادامه داد: هرچه خبرگزاری شبستان به روزتر و فعالتر باشد و بتواند در ارایه الگوی مسجد در فرهنگ اسلامی و زندگی هزاره سومی موفقتر عمل کند مساجد نیز به همان اندازه پویاتر و و به روزتر عمل خواهند کرد.
به گفته او زبان خبرگزای شبستان در بیان مطالب زبان ساده و در عین حال تخصصی است و از این جهت میتواند منبع رسانههای مکتوب باشد.
به عقیده سردبیر مجله خانواده سبز در فضایی که نگاه بیشتر خبرگزاریها سیاسی است، خبرگزاری شبستان منادی عشق و محبت است.
پایان پیام/
نظر شما