«سید موسی حسینی کاشانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به لزوم توجه به نامگذاری واحدهای صنفی و حساسیت شورای فرهنگ عمومی استان نسبت به این امر گفت: در جلسه اخیر شورا این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و به حق هم دغدغه اساسی است و باید موضوع برطرف شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: در این زمینه قوانین وجود دارد اما متاسفانه خلاهایی سال ها مانع از اجرای این قانون می شد که با تصویب شورای فرهنگ عمومی استان، کمیتهای برای شناسایی مشکلات اجرایی این قانون تشکیل شد.
وی با اشاره به موقعیت و جایگاه شهر مقدس قم گفت: دشمن در تلاش است که قداست شهر را از بین ببرد و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ ظاهر مذهبی این شهر، تلاش خود را خواهیم کرد و همواره در دستور کار خواهد بود.
حسینی کاشانی گفت: نباید واحدهای صنفی خیابان های سطح شهر قم، به گونه ای باشد که هیچ قرابتی با فرهنگ مذهبی و دینی این شهر نداشته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به قانون ممنوعیت به کارگیری اصطلاحات بیگانه گفت: اشکالاتی در اجرای این قانون وجود دارد و شورای فرهنگ عمومی استان به دنبال این است که این اشکالات را برطرف و قانون را اجرایی کند.
وی گفت: رسانه ها نیز باید تلاش کنند تا از تبلیغ این واحدهای صنفی جلوگیری کرده و از سوی دیگر با کمک واحدهای صنفی، این اسامی تغییر کنند.
حسینی کاشانی با تاکید بر پروانه دار کردن واحدهای تجازی گفت: ۴۰ هزار واحدهای تجاری، تولید و توزیعی در استان وجود دارند که 8 هزار واحد فاقد پروانه هستند که باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: همه دستگاه ها در این زمینه فعال بوده و تلاش خواهند کرد و امیدواریم بتوانیم به نتایج مطلوب برسیم.
نظر شما