به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدهادی مهدینیا» عصر (۹ تیر) در مراسم آغاز اجرای طرح «محله ما» گفت:سلسه مراتب در نظام انتخابات شهری، در کشور ما وجود ندارد، در برخی از کشورها، شوراهای اجتماعی محلات از سوی شهروندان، اعضای شورای مناطق از سوی محلات و اعضای شورای شهر از سوی شورای مناطق مشخص میشوند و همین روش سبب میشود اعضای شورای شهر خود را موظف به پاسخگویی مناطق بدانند.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد افزود: پرداختن به اجتماعات محلی و توسعه آنها، یکی از بحثهای اصلی شهرسازی روز دنیاست، این ادبیات بخش غالب شهرسازی در قرن ۲۱ را شامل میشود به نحوی که کارها در واحد محلات، بعنوان کوچکترین واحد تقسیمات شهری و با شاخصه مشارکت مردمی باید اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به اینکه در شهرسازی امروز، به جز روش فریز کردن، می توان از روش شهرسازی تاکتیکال استفاده کرد، اقداماتی کوتاه مدت و وسیع که تغییراتی بلندمدت و کلان را در پی دارد، اظهارداشت: بسیار خرسندیم که این اتفاق در شهر مشهد با نگاه ویژه اعضای شورای شهر و شهردار همراه شده و از سوی آنها پشتیبانی میشود.
مهدی نیا با اشاره به اینکه اقدامات کوچک از نوع مکانرویداد می توانند ایجاد اثر موجی کنند، اظهار کرد: نمونه های مختلفی از این سبک و با این رویکرد در کشور انجام شده که هیچکدام از حمایت مدیریت شهری برخوردار نبوده است.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد با بیان اینکه امروز خلاء میان شهروندان، مدیریت شهری و شورای شهر را شوراهای اجتماعی محلات پر کردهاند، افزود: این شوراها در ارتباط با بدنه متخصص، دانشجویی و شهروندان است که امیدواریم آغاز طرح «محله ما» نقطه شروعی در مفهوم توسعه اجتماعات محلی و در مفهوم بزرگتر، حکمروایی خوب شهری باشد.
نظر شما