خبرگزاری شبستان- رفسنجان
در سال ۱۳۶۱ هجری شمسی در روستای فیض آباد نوق رفسنجان نابینا به دنیا آمد؛ تحصیلات دبستان تا دیپلم را در شهرستان رفسنجان گذرانده و مدرک کارشناسی الهیات علوم قرآنی حدیث را از دانشگاه شهید باهنر کرمان اخذ کرده است.
از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۹۳ همه ساله در رشته قرائت و ترتیل قرآن و رشته های اذان و احکام صاحب عناوین زیادی شده؛ در سال ۱۳۹۰ در کنگره علمی امام صادق (علیه السلام) در شهرکرد عنوان مدیحه سرای برتر کشور را کسب کرد.
آن طور که خود می گوید: با یاری خداوند توانسته در زمینه مداحی ۸ سبک به نام معصوم هشتم امام صادق (علیه السلام) بسازد و سبک های مداحی وی به نام ائمه اطهار علیهم السلام است.
کربلایی رضا غلامرضایی هم اکنون امام جماعت روستای فیض آباد نوق رفسنجان است و با اینکه نابینا است اما هر سه وعده نماز به تنهایی مسیر منزل تا مسجد را خود با پای پیاده طی می کند.
عاشق اهل بیت است و ارادت خاصی به امام صادق علیه السلام دارد و برای همین بانی نخستین کاروان صادقیه در روستای ساقی شده که در این باره می گوید: «سال ها در مناسبت های غم و شادی اهل بیت (علیه السلام) تواشیح می خوانم و یا مدیحه سرایی می کنم؛ چندی پیش به مناسبتی، برای اولین بار به روستای ساقی رفتم که با استشمام عطر شهید حجت الاسلام سعید بیاضی زاده از شهدای مدافع حرم مواجه شدم و به زیارت قبر این شهید مدافع حرم رفتم.
وقتی نورانیت شهید سعید بیاضی زاده را با چشم دل مشاهده کردم تصمیم گرفتم با یاری خداوند و به پاس تکریم مقام عالی امام صادق علیه السلام و احترام مقام این شهید کاروان صادقیه ای را به نام این شهید عارف در روز شهادت امام صادق علیه السلام در روستای ساقی راه اندازی کنم.»
او با خدای خود عهد می بندد و نذر می کند بتواند این کاروان را راه اندازی کند ولو اینکه در روز شهادت امام صادق علیه السلام خود به تنهایی این کار را انجام دهد و از مسجد 14 معصوم روستای ساقی تا گلزار شهدا و مرقد شهید مدافع حرم سینه زنان این مسیر را طی کند و به نیت شهید اقامه عزا کند.
این خادم معنوی امام صادق علیه السلام که مبلغ کاروان صادقیه رفسنجان است و از آنجا که در تمام جلسات، ذکر توسل او با صلوات خاصه امام صادق علیه السلام آغاز و با توسل به آن حضرت ختم می شود، در جمع دوستان به بلبل صادقیه مشهور است.
وی به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: در عاشورای سال ۱۳۹۰ بود که با احمد تقی نژاد، مسئول کاروان صادقیه رفسنجان آشنا شدم و او مرا تشویق فراوان به مداحی در این کاروان کرد؛ تا قبل از آن فقط نوحه خوان بودم و عده ای مرا تشویق به این کار می کردند و عده ای هم مخالف من بودند و می گفتند وقت مداحی، صدایت می گیرد...بهرحال پستی و بلندی زیادی طی شد.
غلامرضایی ادامه می دهد: با حمایت و پشتیبانی آقای تقی نژاد در کنگره امام صادق علیه السلام شرکت کردم و در بازگشت از شهرکرد، به قم رفته و در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها عهد بستم عدد ۳۵۳ به نام امام صادق علیه السلام همیشه در ذهنم بماند و جلساتم را با نام آن حضرت آغاز و تمام کنم که بر اثر این کار برکات زیادی برایم اتفاق افتاد.
وی با قدردانی از والدین خود؛ از تشویق های آقای تقی نژاد و اینکه کتاب های لازم و سیستم صوتی برای او تهیه کرده و زمینه امام جماعتی وی را نیز فراهم کرده، تشکر می کند و می گوید: او به من گفت می توانی پیشرفت کنی و هیچگاه به من انتقاد نکرد و این در پیشرفت من خیلی نقش داشت.
غلامرضایی با بیان اینکه همان سال(۹۰) مراسم مداحی زیادی برایم جور شد، رتبه هایی در مسابقات قرآن و اذان کشوری و استانی کسب کردم؛ همان سال ازدواج کردم و خداوند هم یک فرزند دختر به من عطا کرد؛ افزود: امیدوارم روزی را ببینم کاروان صادقیه جهانی شده و مانند پیاده روی اربعین میلیون ها نفر از سراسر جهان به سمت مدینه و بقیع حرکت کنیم و رادیو صادقیه هم اطلاع رسانی کند.
وی اظهار داشت: نخستین کاروان صادقیه روز گذشته، همزمان با شهادت امام صادق علیه السلام در روستای ساقی راه افتاد و با استقبال خوب مردم روبرو شد.
همچنین حسین کریمی، دبیر ستاد صادقیه از شورای اسلامی و دهیاری روستای ساقی و فعالان مذهبی روستا درخواست کرده میزبان کاروان صادقیه شود و با اطلاع رسانی به روستاهای همجوار از جمله لطف آباد، حجت آباد، بهشت آباد، امامیه، مهدی آباد، احمد آباد و گیتی آباد این روشندل را یاری کنند تا نیت قلبی او عملی و نذرش ادا شود و این کاروان جلوه ای از تکریم مقام عالی امام صادق (علیه السلام) را در این منطقه به نمایش گذاشته و به عنوان سنتی حسنه ثبت شود.
بر اساس گزارش شبستان، چندین سال است کاروان صادقیه در روزشهادت امام صادق (علیه السلام) برپا می شود و هیئت های مذهبی و مردم فوج فوج از روستاهای اطراف به مناسبت تکریم مقام عالی امام صادق(علیه السلام) به سمت امامزاده سید جلال الدین اشرف منطقه نوق رفسنجان گسیل داده می شوند و در آن روز با سینه زنی و نوحه سرایی به اقامه عزای امام صادق (علیه السلام) می پردازند.
نظر شما