مشارکت شهری در امر کتاب و کتابخوانی، مهمترین هدف پایتخت کتب ایران است

سید آبادی با اشاره به اهداف طرح پایتخت کتاب ایران گفت: مشارکت شهری در امر کتاب و کتابخوانی، مهمترین هدف پایتخت کتب ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « علی اصغر سید آبادی » در مراسم افتتاحیه نشست هم‌اندیشی معاونان فرهنگی و رسانه‌ای ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌کشور در یزد گفت: معمولا زمانی که بحث از کتاب می‌شود به نظر می‌رسد در حوزه فرهنگ باشد اما این بحث فراتر از فرهنگ است و ما به عنوان مدیران فرهنگی نباید بگذاریم این امر در حوزه فرهنگ حذف شود بلکه هر حوزه ای که می‌خواهد توسعه پیدا کند، یک پایه آن کتاب است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما هر نوع دانشی را که بخواهیم عمومی‌کنیم، راه آن کتاب است و زمانی که از ترویج کتابخوانی صحبت می‌کنیم در رابطه با تمامی‌موضوعات سرو کار داریم.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌استان یزد خاطرنشان کرد: ترویج کتابخوانی به نحوی ترویج همه فضیلت ها و دانش ها و تجربه ها است  و باید از دیگران نیز بخواهیم که در این حوزه ورود پیدا کنند.

 

سید آبادی تصریح کرد: در حالی که انسجام اجتماعی ما در حال کمرنگ ترشدن است، ما می‌توانیم با توجه به کارهای داوطلبانه آن را تقویت کرده و از باب خیر عمومی، بخشی از مشکلات را حل کرده و در حوزه کتاب نیز به حل مسائل اجتماعی کمک می‌کنیم.

 

وی افزود: اصل بر همکاری و مشارکت جمعی است و به عنوان عضو هیات داوران معتقدیم که همه جزئیات در سناریو و برنامه کلی مشارکت شهری در امر ترویج کتاب و کتابخوانی است که مشارکت شهردار، نهادهای عمومی، استانداری، کتابفروشی ها از جمله این نهادهای مشارکت کننده بوده است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌استان یزد بیان کرد: برنامه پایتخت کتاب ایران بیش از اهمیت برنده شدن و برگزیده شدن شهرها به نوعی برنامه ریزی مشارکتی در آن اهمیت دارد.

 

سید آبادی بیان کرد: ما در این طرح، نظام برنامه ریزی مشارکتی  را به عنوان الگو برای برنامه‌های دیگر خود مطرح کردیم.

کد خبر 803458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha