«محمدآقایی» درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درسمنان، با بیان اینکه طرح «سفیران اجتماعی» به صورت آزمایشی در پنج استان برگزار میشود، افزود: خراسان رضوی، سمنان، اصفهان، قزوین و گیلان از استانهای مجری طرح سفیران اجتماعی هستند.
مدیر اجرایی طرح سفیران اجتماعی استان سمنان، گفت:این طرح مطابق با اسناد بالادستی و به منظور ضرورت احیاء و تقویت کارکردهای اجتماعی مساجد اجرا خواهد شد.
وی تقاء سلامت اجتماعی خانواده ها را از اهداف اجرای طرح سفیران اجتماعی برشمردوافزود: قبولیت بین کانونهای منطقه، توانایی جذب مشارکتهای مردمی و برگزاری طرحهای مشابه، ارتباط موثر با دستگاههای اجرایی محلی، هیئت امنا و امام جماعت مساجد، برخورداری کانون و مسجد از امکانات سخت افزاری و فضای مناسب جهت برگزاری کلاسها و همکاری مستمر و شایسته با دبیرخانه استان در اجرای طرح به مدت سه سال از شاخصهای انتخابی کانون مجری است.
آقایی کانون های فرهنگی هنری فرهنگ ورضوان کالپوش،شهدای کلاته اسد سرحدات،علی ابن ابیطالب(علیه السلام) میامی و صالحین فرومد را از کانون های مجری طرح سفیران اجتماعی دراستان سمنان اعلام کردوافزود: شناسایی، ساماندهی و ایجاد هسته اجتماعی مسجد، ایجاد شبکه سفیران اجتماعی در هر مسجد، پایش خانوادههای واجدشرایط، ارائه خدمات مشاوره فرهنگی، دینی و اجتماعی به خانوادههای تحت پوشش، برپایی نمایشگاههای آموزشی، راهاندازی پویش مردمی خدمت کریمانه از طریق شبکههای اجتماعی و فضای مجازی از وظایف کانونهای مجری طرح است.
مدیر اجرایی طرح سفیران اجتماعی استان سمنان، با بیان اینکه در طرح سفیران اجتماعی کانون فرهنگی هنری مجری باید هسته اجتماعی تشکیل دهد اضافه کرد: این هسته اجتماعی شامل امام جماعت، مدیر کانون، مسئول بسیج، هیئت امنا، مشاور مربی برادر و مشاور مربی خواهر و پنج نفر از سرمایه های اجتماعی محله می شود.
آقایی با اشاره به اینکه 40 نفر از پسران و 40 نفر از دختران به عنوان سفیران زیر پوشش هر کدام از مربیان در این هسته اجتماعی قرار می گیرند اظهارداشت: وظیفه مربی در این طرح ارتقا سطح معرفتی و مهارتی این سفیران است و البته هدف در این طرح فقط سفیران نیستند، بلکه می خواهیم با خانواده ها در ارتباط باشیم و هدف اصلی طرح صیانت از خانواده ها است و ما از طریق سفیران به خانواده ها متصل می شویم و این خانواده ها زیرپوشش سلامت اجتماعی قرار می گیرند.
وی شناسایی، ساماندهی و ایجاد هسته اجتماعی مسجد، ایجاد شبکه «سفیران اجتماعی» در هر مسجد، پایش خانوادههای واجد شرایط، ارائه خدمات مشاوره فرهنگی، دینی و اجتماعی به خانوادههای تحت پوشش، برپایی نمایشگاههای آموزشی و راهاندازی پویش مردمی «خدمت کریمانه» از طریق شبکههای اجتماعی و فضای مجازی را از دیگروظایف کانونهای مجری طرح برشمرد.
آقایی محله محور،خانواده بنیان،مسجد پایه ونگاه ایجابی با رویکرد نشاط اجتماعی را از ویژگی ها ومزیت های طرح «سفیران اجتماعی» عنوان کردوافزود: مدل اجرای طرح،مبتنی بر اصل مشارکت محله محور وتقویت کارکرد اجتماعی مساجد محلی است.
مدیر اجرایی طرح سفیران اجتماعی استان سمنان، با اشاره به اینکه این طرح درسه عرصه فرهنگی،هنری واجتماعی اجرا می شود اظهارداشت: ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی،نشاط اجتماعی، کارآفرینی وتولید خلاق،گردشگری واردو، تشکیل وتحکیم خانواده، هنری وزیبا شناسی، مشاوره وگفتگو،فعالیت ها وروابط اجتماعیسواد رسانه ای وفضای مجازی از جمله محورهای موضوعی طرح است.
نظر شما