از وعده های جابه‌جایی مشاغل آلاینده در شیروان تا پاکسازی پاتوق معتادان در فاروج

«وعده ها و فراز و فرود جابه‌جایی مشاغل آلاینده در شیروان»، «پاتوق معتادان شهرستان فاروج پاکسازی شد» و « از کار خیر همان حس و حال خوب مرا بس است» تیترهای پنج شنبه و جمعه را شامل می شود.

رسول کریمی راد، مدیرکانون تخصصی ورزشی نسیم رحمت بجنورد با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: این دوره ویژه  برادران و خواهران در رده سنی 7 تا 15 است.

وی افزود: کلاس های آموزشی شامل ورزش فوتسال برای برادران و والیبال برای خواهران  در نظر گرفته شده است.

کریمی با اشاره به هدف برگزاری این دوره ها اضافه کرد: در راستای غنی سازی ایام فراغت جوانان و نوجوانان و نیز ارتقای سطح فرهنگی و اخلاقی نوجوانان و جوانان همگام با سطح ورزشی آنها از جمله اولویت هایی است که  در اجرای این دوره ها مدنظر قرار دادیم.

وی تاکید کرد: ضمن آموزش حرکات ورزشی و پرورش جسمی نوجوانان، همزمان با برنامه های فرهنگی، مسایل تربیتی و ارزش های اخلاقی نیز آموزش داده می شود.

کریمی راد مربیان این کلاسها را «وحید مه آور» دارای مدرک سطح یک فوتسال ایران و خانم کلاته از مربیان جوان والیبال بجنورد معرفی کرد.

وی افزود:  برای ثبت نام و شرکت در کلاس های آموزشی فوتسال علاقمندان می توانند با شماره 09378065723 تماس بگیرند.

وی در خاتمه افزود: علاقه مندان کانونی برای شرکت در کلاس‌های آموزشی والیبال از تخفیف 40 درصد در پرداخت شهریه برخوردار می شوند.

 

 

رئیس دادگستری شهرستان مانه و سملقان: 
بیش از ۲۱ هزار پرونده در دادگاه انقلاب اسلامی مختومه شده است
رئیس دادگستری شهرستان مانه و سملقان گفت: ۲۱ هزارو ۳۴۲ پرونده در حوزه های قضایی، شورا و دادسرا مختومه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه؛ صادق اسپیدکار روز پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: تعداد ۲۴ هزارو ۷۴۲ پرونده وارد و ۲۱ هزارو ۳۴۲ پرونده مختومه شده و سه هزارو ۴۰۰ پرونده مانده است.

رئیس دادگستری مانه و سملقان افزود: در بازه زمانی ۹۷و ۹۸ تعداد پرونده وارده به شوراهای حل اختلاف ۲۷.۵ درصد افزایش داشته که نسبت به سال گذشته خوب بوده است.

وی بیشترین پرونده های وارده کیفری در ۱۰ عنوان اول در دادسرا را طلب، تامین خواسته، اعسار از محکوم پرداخت و... اعلام کرد.

وی با بیان این مطلب که از سال گذشته تاکنون ابلاغ ها به صورت الکترونیکی انجام می شود افزود: در مجموع این ابلاغ ها ۸۳ درصد الکترونیکی بوده است.

اسپیدکار همچنین از کاهش ۱۵ درصدی طلاق در این شهرستان خبر داد و افزود: تعداد ۲۴۲ فقره طلاق داشته ایم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بسیار کاهش داشته است.

رییس دادگستری مانه و سملقان بیان کرد: چون دادگاه در شهرستان مانه و سملقان بسیار خلوت است متاسفانه بسیاری از طلاق ها از طرف متقاضیان در این شهرستان بخاطر خلوت بودن آن انجام می شود که این امر باعث شده تا تعداد طلاق ها به نام این شهرستان ثبت شود.

 

 

شبستان گزارش می‌دهد؛ 
وعده ها و فراز و فرود جابه‌جایی مشاغل آلاینده در شیروان
یکی از طولانی‌ترین داستان‌های نیمه تمام مدیریت شهری در شیروان، جابه‌جایی مشاغل آلاینده یا همان صنوف است که پس از گذشت سال‌ها هنوز به پایان نرسیده است.

خبرگزاری شبستان_ شیروان؛ هفت سال قبل بود که مدیریت شهری تصمیم گرفت فکری به حال مشاغل مزاحم شهری کرده و شهرک صنوف را برای تضمین سلامتی مردم از سر و صدای آهن‌فروشان و درب و پنجره سازان و مشکلات بهداشتی و زیست محیطی دیگر مشاغل،  راه‌اندازی کند. اکنون شاهد خروج برخی از واحدهای پر سرو صدا در خارج شهر هستیم ولی هنوز این هدف به صورت کامل محقق نشده و مردم در مناطق مختلف شهری با مزاحمت‌های این مشاغل دست و پنجه نرم می‌کنند. خیابان دانشگاه شیروان یکی از پر ازدحام‌ترین مناطق شهری است که بیشتر مشاغل مزاحم را نیز در خود جای داده است.

زهرا جوزانی یکی از ساکنینی که در آن منطقه زندگی می‌کند، از سر و صدای آهن فروشی‌ها به ستوه آمده و می‌گوید: وقتی آهن فروشی‌ها بار خالی می‌کنند، اگر خواب باشی یا در حال استراحت، چنان وحشت‌زده می‌شوی که تا چند ساعت آرامش نداری.

او که یک دختر یک ساله‌ هم دارد، افزود: حتی اگر خودمان هم تحمل این سر و صداها را داشته باشیم، کودکان در این شرایط آسیب‌های جدی می‌بینند.

وی تصریح کرد: به هم ریختن مبلمان شهر معضل دیگری است که این مشاغل مزاحم ایجاد می‌کند، نازیبا کردن منظر و آلودگی محیطی هم از حداقل‌های توزیع این گونه واحدهای صنفی در سطح شهر هستند.

علی واحدی بخشی دیگر شهروندی است که در نزدیکی یکی از این آهن‌فروشی‌ها زندگی می‌کند، او علاوه بر سر و صدای زیاد به رفت و آمد خودروهای سنگین به بهانه حضور این واحدهای صنفی هم انتقاد دارد.

 

 

پاتوق معتادان شهرستان فاروج پاکسازی شد
مدیر بهزیستی شهرستان فاروج گفت: در راستای تحقق ارتقای امنیت محله، پاتوق معتادان شهرستان فاروج پاکسازی شد.

مریم وافری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج بیان داشت: در راستای تحقق ارتقای امنیت محله و تشدید مقابله با معتادان پر خطر از سوی ماموران نیروی انتظامی به همراه دادستان  و با همکاری اورژانس اجتماعی بهزیستی طرح پاکسازی پاتوق معتادانصورت گرفت.

وی گفت: در این عملیات سه نفر  معتاد خانم و سه نفر  معتاد آقا دستگیر شدند، که با مداخله نیروهای اورژانس اجتماعی و با حکم دادستان دو نفر از خانم ها و یک آقا به کمپ منقل شدند.

وافری گفت:  یک خانم تقریبا ۵۰ ساله و یک نوجوان ١۴ ساله   نیز با تعهد، برای ترک اعتیاد و بستری در بیمارستان  تحویل خانواده شد.

مدیر بهزیستی فاروج افزود: آزمایش های اولیه از یک معتاد آقا نیز برای پذیرش در خانه سالمندان  گرفته شده تا بعد از جواب دهی به خانه سالمندان منتقل شود.

 

 

سرپرست فرمانداری فاروج: 
آسفالت ۳۲ هزار متر مربع از معابر روستاها آغاز شد
سرپرست فرمانداری شهرستان فاروج گفت: با اختصاص قیر رایگان، آسفالت ۳۲ هزار متر مربع از معابر روستاها، آغاز شد.

مسعود صادق تیتکانلو به خبرنگار خبرگزاری شبستان بیان داشت: با اختصاص  یک هزارو 500 تن قیر رایگان، آسفالت معابر 8 روستای شهرستان که طرح هادی در آن اجرا یا در دست اجرا بوده، آغاز شده است.

وی این روستاها را شامل، مایوان، خرق، سه گنبد سینگلی، جعفرآباد، روستای نقاب و دربند عنوان کرد و گفت: برای  انجام آسفالت در این روستاها 16 میلیارد ریال هزینه شده است.

صادق افزود:‌ در شهرستان فاروج ۱۰۰درصد نقشه طرح هادی در روستاهای بالای 20 خانوار تهیه شده است  و 31 روستا هم از این طرح برخوردار شده اند.

سرپرست فرمانداری شهرستان فاروج افزود:‌ شاخص جمعیت برخوردار از اجرای طرح هادی در شهرستان فاروج به 69 درصد رسیده است.

 

 

سیلوی فاروج به مراکز خرید غلات می پیوندد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فاروج گفت: برای قرار گرفتن سیلو در شمار مراکز خرید گندم کشاورزان، نشست هایی با فرماندار، دادستان و مدیرکل غله برگزار شده است تا با تعریف نماینده برای این واحد، فعالیت های مربوط به خرید گندم در آنجا انجام شود.

مهرداد حیاتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان افزود: تاکنون دو مرکز خرید در روستای مایوان و مرغزار با ظرفیت اسمی یک هزار تن و ظرفیت عملی دو هزار تن گندم  و جو تایید شده است و این مراکز آماده ارائه خدمات هستند.

مدیر جهاد کشاورزی فاروج با اشاره به برگزاری ستاد برداشت گندم، جو و کلزا در شهرستان بیان داشت: در این نشست قیمت کارکرد یک ساعت و ۱۵دقیقه کمباین متوسط داخلی یک میلیون و ۱۳۱ هزارو ۸۷۰میلیون ریال برای برداشت  گندم و جو دیم، قیمت  کارکرد کمباین متوسط داخلی با کارکرد دو ساعت و 15 دقیقه در مزارع جو و گندم آبی، دومیلیون و ۳۷ هزارو۳۷۰ریال و در مزارع کلزا با کمباین متوسط داخلی و نیمه سنگین مجهز به هد برداشت به قیمت سه میلیون و ۸۷۲هزارو ۱۲۰ ریال مصوب شد که البته در نهایت نرخ توافقی کمباین دار و کشاورز هم مورد قبول بوده و در زمان بروز اختلاف، نرخ های مصوب شده ملاک عمل خواهد بود.

حیاتی، سطح زیر کشت گندم آبی شهرستان را  4 هزارو 515 هکتار، گندم دیم را، ۱۰هزارو ۳۵۰ هکتار، جو دیم، ۳ هزارو ۲۰۰ هکتار، جو آبی 3 هزار هکتار  و کلزار شهرستان را ۷۸ هکتار عنوان کرد.

مدیر جهادکشاورزی فاروج، افزود: با توجه به سطح زیر کشت، پیش بینی برداشت گندم 34 هزار تن و جو مازاد بر مصرف دام کشاورزان ، ۷ هزار تن است.

عملیات اجرایی سیلوی فلزی  ۲۰هزار تنی  فاروج  در مساحتی به وسعت ۱۲ هزار و ۹۹۹ مترمربع از بهمن ماه سال ۸۹ آغاز و اجرای آن به مدت ۲۴ماه به طول انجامید که در سال ۹۱ با حضور وزیر بازرگانی وقت به بهره برداری رسید.

 

 

اختصاصی شبستان؛ 
از کار خیر همان حس و حال خوب مرا بس است
جوان خیر برق کار که مدت هاست لقمه حلال خود را با کمک به دیگران گره زده، همان حال و حس خوب داشتن بهترین دستمزد از انجام کار خیر و نیک توصیف می کند و این حال خوب را نعمت الهی می داند.

خبرگزاری شبستان_ خراسان شمالی؛ هنوز وارد دهه چهارم زندگی خود نشده اما چنان سرد و گرم زندگی را چشیده که می توان ساعت ها پای سخنانش نشست و با گوش جان خاطرات تلخ و شیرین زندگی اش را مرور کرد.

وقتی راجع به کارهای خیری که می کند از او سوال می پرسم، تُن صدایش آنچنان شور و هیجانی دارد که می توان دست خدا را در دستانش، عشق به زندگی را در نگاهش و مهر و محبت خالصانه را در واژه واژه سخنانش حس کرد.

شعیب قصابی فر، جوان 37 ساله اهل بجنورد، برق کار است و این حرفه را از روی علاقه انتخاب کرده و می گوید: تنها منبع درآمد من همین شغل است و هرچند این روزها اوضاع کسب و کار خیلی مناسب نیست اما من صبح که از خواب بیدار می شوم با توکل بر خدا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام به ویژه امام رضا علیه السلام، کار خودم را شروع می کنم.

این خادمیار جوان از چگونگی حضور در حوزه خادمیاری و حلقه هایی که او را به این کانون متصل کرده می گوید و ادامه می دهد: من در سال 79 دوره سربازی را در دارالقرآن بجنورد و زیر نظر فرماندهی حاج آقا رحیمی گذراندم و به واسطه ایشان در بسیاری از کارهای خیر و عام المنفعه مشارکت می کردم.

وی با بیان اینکه از انجام کار خیر، حس خوبی می گیرم و این حس و حال به من انرژی می دهد، می گوید: با نیت کمک به نیازمندان و محرومان تصمیم گرفتم تا جایی که می توانم از حرفه خودم برای کمک به دیگران استفاده کنم و از این رو مسئله را با حاج آقا رحیمی مطرح کردم و ایشان من را به مرکز آستان قدس معرفی کردند و حدود چندماهی می شود که به عنوان خادمیار، افتخار خدمت به هم نوعانم را پیدا کرده ام.

نمی دانم حس خوب و حال خوش را همه می توانند درک کنند یا نه ولی مطمئنم هر کسی که دل بزرگ و دریایی داشته باشد، قطعا بارها و بارها به این حس و حال خوب و خوش رسیده و این شاید همان نعمت الهی باشد که به ما یادآوری می کند با هر دست بدهی با همان دست می­گیری. پس چه خوب می شود که دستمان به خیر برود و از همین کار خیر، تنها حال خوب داشتن برای ما کافی ست.      

 

 

امام جمعه بجنورد: 
باید جلوی کانون‌هایی که فساد تولید می‌کنند گرفته شود
آیت الله یعقوبی با بیان اینکه گران فروشان در واقع تروریست های اقتصادی کشور هستند، گفت: باید قوه قضاییه با آن ها برخورد قاطع و شدید داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، آیت الله «ابوالقاسم یعقوبی» امام جمعه بجنورد امروز(31 خرداد) در خطبه های نماز جمعه این هفته که در محل مصلی بزرگ امام خمینی(ره) بجنورد برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه، گفت: قوه قضاییه نباید اجازه دهد تروریست‌های اقتصادی راحت در کشور جولان دهند.

امام جمعه بجنورد با بیان اینکه متأسفانه مدت رسیدگی به پرونده‌ها در قوه قضائیه خیلی طول می‌کشد، افزود: خوشبختانه با روی کار آمدن ریاست جدید قوه فضائیه حرکت سریع‌تری در جهت گستراندن چتر عدالت در کشور به وجود آمده است.

وی  از بازاریان و کسبه ها خواست تا انصاف داشته باشند.

امام جمعه بجنورد خاطرنشان کرد: برای هر مغازه نمی شود یک مأمور تعزیرات گذاشت، همه باید خودمان مامور باطنی داشته باشیم و عدالت و انصاف را رعایت کنیم.

آیت الله یعقوبی همچنین با اشاره به برگزاری کنسرت هفته گذشته در استان، بیان داشت: نباید اجازه دهیم که افرادی معلوم الحال با اقدامات نادرست آبروی اسلام و مردم دین دار را ببرند و بعد بگویند که آزادی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالیاز قوه قضاییه خواست تا با هنجارشکنان و مفسدان و کسانی که آرامش مردم را بر هم می زنند برخورد جدی کند.

آیت الله یعقوبی افزود: باید جلوی کانون‌هایی که فساد تولید می‌کنند گرفته شود زیرا ما نمی‌خواهیم جهنمی شویم، این‌ها می‌خواهند به‌زور ما را جهنمی کنند.

 

 

کد خبر 803320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha