به گزارش خبرگزاری شبستان، اين کتاب دربردارندهي چهار نمايشنامه با سبکهاي گوناگون و برگرفته از حوادث دورانهاي مختلف تاريخ و فرهنگ سرزمين ماست؛ به گونهاي که ميتوان آنها را ملهم از اسطوره، حماسه، تاريخ و وقايع دوران معاصر دانست. هر چند به رغم تفاوتهاي ظاهري در برهه و رويداد، همهي آنها در يک امر مشترکاند و آن هولناک بودن سرنوشت، تنهايي و مرگ انسانهاي بزرگ و داراي اصول است.
قطبالدین صادقی (زادهٔ ۳ اردیبهشت ۱۳۳۱، سنندج محله جوراباد) نویسنده، فیلمنامهنویس، مترجم، کارگردان تئاتر، استاد دانشگاه، بازیگر سینما، تلویزیون و عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران است.
وی در سال ۱۳۵۴ مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ هنرهای نمایشی، از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت نمود؛ سپس جهت ادامهٔ تحصیل عازم فرانسه شد و توانست در دانشگاه سوربن پاریس، دورهٔ کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشتهٔ هنرهای نمایشی به پایان ببرد. پس از پایان تحصیلات در سال ۱۳۶۴ به ایران بازگشت و در کنار تدریس در دانشگاههای مختلف، به فعالیتهای هنری و ادبی پرداخت.
از عمده فعالیتهای صادقی میتوان به تألیف ۵۰ نمایشنامه، کارگردانی ۵۲ تئاتر و چندین فیلم کوتاه، ترجمهٔ ۱۸ کتاب و بازی در فیلم و سریالهای مشهوری همچون کیف انگلیسی، کلاه پهلوی و معمای شاه اشاره کرد. اکادمی دکتر صادقی (تماشاخانه شانو) نیز متعلق به او است.
نمایشنامه «عروسي داريم و عروسي» اثر دکتر« قطب الدین صادقی» را انتشارات قطره در 184 صفحه چاپ و روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما