۲۰ مرداد؛ استفاده از کارت سوخت شخصی

استفاده از کارت سوخت شخصی از ۲۰ مردادماه الزامی است و این طرح با هدف جلوگیری از سوءاستفاده و مقابله با قاچاق سوخت اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه شماره ۴ خود که 10 خرداد منتشر شد اعلام کرده بود که در اجرای سیاست‌های دولت و مجلس شورای اسلامی، عرضه بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور از ۲۰ مرداد امسال فقط با ارائه کارت هوشمند سوخت، امکان‌پذیر است.

 

حالا در راستای این خبر مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفتگویی با ایسنا از الزام استفاده از کارت سوخت شخصی از ۲۰ مردادماه خبر داده و گفته است این طرح را با هدف جلوگیری از سوءاستفاده و مقابله با قاچاق سوخت اجرایی می کنیم.

 

«امیر وکیل‌زاده» با تاکید به اینکه باید فرهنگ استفاده از کارت سوخت شخصی در جامعه نهادینه شود، گفته است: «بخشی از قاچاق سوخت به دلیل سوءاستفاده از کارت‌های شخصی دیگران است. کارت سوخت هر فردی باید توسط همان فرد و در همان شهری که زندگی می‌کند، مورد استفاده قرار گیرد؛ در غیر این صورت سوءاستفاده‌هایی را شاهد خواهیم بود و این یک منطق است که گفته می‌شود هر کسی از کار سوخت خودش استفاده کند، به رونق و اقتصاد کشور کمک کرده است

 

این گزارش می افزاید: طبق آخرین اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی آن دسته از صاحبان خودروها که کارت هوشمند سوخت خود را گم کرده و بر اساس فراخوان قبلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه اقدام و با طی کردن فرایند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت کرده‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند و کارت هوشمند سوخت آن‌ها بر اساس ثبت‌نام انجام شده قبلی، صادر می‌شود و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آنها تحویل داده می شود.

 

این هموطنان، هزینه صدور کارت سوخت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به مأموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت خواهند کرد. هم‌چنین اگر عده‌ای از شهروندان که کارت هوشمند سوخت خود را گم کرده‌اند و در فراخوان قبلی نسبت به ثبت‌نام از طریق سامانه دولت همراه اقدام نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ یا سامانه دولت همراه (به ترتیبی که متعاقباً اعلام می‌شود) برای صدور کارت هوشمند سوخت المثنی اقدام کنند.

 

یادآور می شود: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه های خود تاکید کرده است که مالکان خودرو و موتورسیکلتی که کارت سوخت ندارند تنها با مراجعه به سامانه www.mob.gov.ir و همچنین اپلیکیشن دولت همراه یا کد دستوری #۴* به‌منظور دریافت کارت هوشمند سوخت، تقاضای خود را ثبت کنند.

 

اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام کارت سوخت مبتنی بر کارت بانکی عبارتند از:

1-شماره تلفن همراه به نام مالك وسيله نقليه.

2- كد ملی و تاریخ تولد متقاضی (با ثبت كد ملی و تاریخ تولد ساير اطلاعات شناسنامه‌ای مانند نام و نام خانوادگی، نام پدر و شماره شناسنامه به صورت خودكار نمايش داده می‌شود)

3- اطلاعات شناسايی وسيله نقليه (شماره هشت رقمی مندرج در ذيل باركد پستی پشت كارت خودرو متقاضی) یا شماره VIN.

4- انتخاب يكی از شماره‌های كارت بانكی متقاضی كه به صورت خودكار در پنجره ثبت اطلاعات اين بخش به نمايش در می‌آيد.

5- پس از ورود اطلاعات ، پيامی مبنی بر تاييد عمليات ثبت نام به اطلاع متقاضی خواهد رسيد كه تنها به منزله پايان مراحل ثبت نام خواهد بود.

6- زمان استفاده از کارت بانکی به عنوان کارت سوخت در جایگاه‌های سوخت متعاقبا در اطلاعیه‌های آتی اعلام خواهد شد.

 

نکات قابل توجه:

آن دسته از مالكان كه دارای بيش از يك دستگاه خودرو و موتورسيكلت فاقد كارت سوخت هستند، برای ثبت نام كارت المثنی بايستی مجددا مراحل ثبت نام را به ازای هر دستگاه خودرو يا موتورسيكلت را با یک کارت بانکی دیگر تكرار كنند و یا از اپلیکیشن دولت همراه استفاده کنند.

 

آن دسته از مالكان محترم وسايل نقليه كه به هر دليل نتوانند اطلاعات خود را ارسال نمايند و یا تمایلی به ثبت‌نام غیرحضوری ندارند می‌توانند با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات مشتركين پليس +10 و طبق ضوابط قبلی با ارائه مدارك قانونی لازم نسبت به اعلام و ثبت تقاضای خود براي صدور كارت المثنی سوخت اقدام کنند.

 

مالكان خودروهای عمومی و دولتی اعم از سواری، وانت و موتورسيكلت، به منظور دريافت كليه خدمات مربوط به كارت سوخت از جمله درخواست صدور كارت المثنی، می‌بايست همانند گذشته صرفا با مراجعه به دفاتر خدمات مشتركين پليس +10 نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمايند./

 

کد خبر 802565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha