به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدابراهیم رییسی، معاون اول رئیس قوه قضاییه در حاشیه همایش "رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر" با اشاره به قانون جدید مجازات مبارزه با مواد مخدر صنعتی اظهار کرد: بر طبق اصلاح قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجازات مواد مخدر صنعتی هم مانند مواد مخدر سنتی است. طبق گزارش های رسیده امروزه بیشترین تهدید از ناحیه مواد مخدر صنعتی متوجه جوامع بشری می شود. از این رو دستگاه انتظامی و قوه قضاییه برای برخورد با قاچاقچیان به ویژه قاچاقچیان کلان مصمم هستند.
حجت الاسلام رییسی گفت: بیان این مطلب به این معنای نفی مبارزه با خردهفروشان نیست بلکه برخورد با قاچاقچیان کلان در اولویت اصلی کار ما قرار دارد.
معاون اول رئیس قوه قضائیه یادآورشد: برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به زندانها در حال یک برنامهریزی دقیق هستیم تا با آنهایی که به دنبال آلوده کردن زندانها هستند یک برخورد جدی و شدید شود.
وی تصریح کرد: پیام همه دستاندرکاران مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی به دنیا این است که بدانید؛ مسئله مواد مخدر یک موضوع انتفاعی و سوژهای نیست بلکه یک مسئله سیاسی و یک جنگ است که تحت حمایت نظام سلطه انجام میگیرد.
معاون اول رئیس قوه قضائیه با بیان این مطلب که با اشغال افغانستان توسط آمریکا و انگلیس تولید مواد مخدر در این کشور افزایش یافته است، اعلام کرد: با ورود آمریکا و انگلیس و افغانستان روند تولید مواد مخدر از مواد سنتی به مواد صنعتی تبدیل شده است .
وی تصریح کرد: در نظامهای بانکی کشورهای غربی منازل منبع درآمدزایی مواد مخدر قرار میگیرند و این موضوع نشان دهنده آن است که این کشورها برای مبارزه با مواد مخدر مصمم نیستند. من معتقدم جلوگیری از این عمل برای آنها کارسختی نیست، اما شواهد بیانگر این است که ارادهای برای این کار وجود ندارد.
حجت الاسلام رییسی اضافه کرد: ما کشورهای غربی و آمریکایی را برای مبارزه با مواد مخدر نه تنها مصمم نمیبینیم بلکه معتقد هستیم که امروزه مسئله تولید و توزیع مواد مخدر به ویژه قاچاقچیان کلان یک امر مهم برای جوامع بشری است.
وی یادآور شد: در دادستانی کل پروندهها به صورت متمرکز رسیدگی نهایی میشوند و طبق قانون، حکم قاچاقچیان کلانی که در این عرصه فعالیت می کنند اعدام است.
حجتالاسلام رییسی افزود: جمهوری اسلامی ایران و قوه قضاییه اجرای این احکام را وظیفه قانونی خود میدانند و معتقدند که این برخورد بایدمداوم باشد و در این رابطه دستگاه قضایی به هیچوجه کوتاه نمیآید.
معاون اول رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: امروزه قضات ما به دور از هرگونه نفوذ و پذیرفتن نفوذ از ناحیه افرادی که بخواهند با روابط ناسالم دستگاه قضایی را تحت تأثیر قرار دهند در حال صدور حکم هستند. زیرا ما با حساس بودن نسبت به این قضیه جای هرگونه نفوذ و اعمال نفوذ را در دستگاه قضایی (قضات،مدیران قضایی، بخشهای کنترلی و نظارتی) سد کردهایم.
پایان پیام/
نظر شما