خبرگزاری شبستان، گروه جامعه، معصومه بدخشان:تاخت و تاز های گرمای آفتاب و سوز سرما در صورتش هویدا است. چین و چروک های دستان و صورتش را ضمخت تر کرده است. صورت آفتاب سوخته و دستان پینه بسته اش سادگی و مهربانیش را چندین برابر کرده است.
اهل یکی از روستاهای خراسان جنوبی است. شغلش دامداری و کشاورزی است. با تحمل مشقت و سختی شغل خود تحت هر شرايطی به دنبال كسب روزی حلال است. راه او قدم نهادن در راهی است که خدا در پیش روی انسان ها گذاشته است. او راه کسب روزی حلال و قدم در کارهای خیر اما پربرکت گذاشته است.
با همه داشته و نداشته هایش در روزهای تلخ و شیرین زندگیش در راه خیر قدم برداشته است. زمانی روزگار روی خوش به او نشان نداد. داغ فرزند پسرش را بر قلب او جای گذاشت اما «حاج محمد دروکی» با ساخت نمازخانه و کلاس درس مرهمی برای قلب داغ دیده اش پیدا کرد.
«حاج محمد دروکی»، اهل خراسان جنوبی، شهرستان قائنات و روستای محمد آباد است. او اینگونه از راه خیری که برای ساخت مدرسه برداشته است روایت می کند:هنگامی که پسرم را بر اثر تصادف از دست دادم، به فکر ساخت یک نمازخانه برای مدرسه روستا افتادم. نمازخانه را توشه ای برای آخرت پسرم و خودم ساختم.
او بیان می کند:معلم و مدیر درخواست کردند تا یک نمازخانه برای برپایی نماز احداث شود. هزینه ساخت را پرداخت کردم و نام پسرم را با ساخت این نمازخانه زنده نگهداشتم.
ساخت نمازخانه سه سال طول کشیده است. امسال تحویل دانش آموزان داده شده است. مدرسه ای که 200 دانش آموز دارد.
دانش آموزان زیادی به نمازخانه زنده یاد«رضا دورکی» پای می گذارند و نماز را به جای می آورند. برای پدر هیچ چیز شیرین تر از دیدن این لحظات نیست.
«حاج محمد دروکی» از ساخت این نمازخانه احساس خرسندی دارد و بیشتر اوقات به مدرسه می رود و از دور تماشاگر دانش آموزان در نمازخانه می شود و همین آرامش مرحم قلب داغ دیده اش می شود.
او از این لحظات اینگونه می گوید: هنگامی که مدرسه می روم، دانش آموزان چشمشان به من می افتد، نگاه ویژه دارند. با مهربانی با من رفتار می کنند و هر کدام می خواهند به گونه ای از من قدردانی کنند این احساس خیلی خوبی در من ایجاد می کند. هر لحظه پسرم را می بینم و خوشحالم اینگونه نامش را زنده نگهدارم.
پس از ساخت نمازخانه، یک مدرسه 9 کلاسه در روستا قرار است احداث شود مبلغ 10 میلیون تومان در ساخت آن کمک کردم.
او از کسانی که وضعیت مالی خوبی دارند می خواهد در راه خیر و مدرسه سازی گام بردارند تا دانش آموزان این مرز و بوم برای خانه علم و دانش مشکلی نداشته باشند.
دورکی ها در کشور کم نیستند، خیرین مدرسه ساز را می توان در دل پایتخت یا دورترین روستا یا حتی دورترین کشورها که دلشان برای این مرزو بوم می تپد یافت. خیرینی که خانه علم و دانش برای دانش آموزان می سازند تا اینگونه در راه توسعه کشور گام بردارند.
در کشور تعداد 680 هزار خیر مدرسه ساز وجود دارد و همچنین تعداد یک هزار خیّر مدرسه ساز در خارج از کشور هستند که در داخل کشور مدرسه سازی می کنند.
نظر شما