مهرداد حیاتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان افزود: تاکنون دو مرکز خرید در روستای مایوان و مرغزار با ظرفیت اسمی یک هزار تن و ظرفیت عملی دو هزار تن گندم و جو تایید شده است و این مراکز آماده ارائه خدمات هستند.
مدیر جهاد کشاورزی فاروج با اشاره به برگزاری ستاد برداشت گندم، جو و کلزا در شهرستان بیان داشت: در این نشست قیمت کارکرد یک ساعت و ۱۵ دقیقه کمباین متوسط داخلی یک میلیون و ۱۳۱ هزارو ۸۷۰میلیون ریال برای برداشت گندم و جو دیم، قیمت کارکرد کمباین متوسط داخلی با کارکرد دو ساعت و 15 دقیقه در مزارع جو و گندم آبی، دومیلیون و ۳۷ هزارو۳۷۰ریال و در مزارع کلزا با کمباین متوسط داخلی و نیمه سنگین مجهز به هد برداشت به قیمت سه میلیون و ۸۷۲هزارو ۱۲۰ ریال مصوب شد که البته در نهایت نرخ توافقی کمباین دار و کشاورز هم مورد قبول بوده و در زمان بروز اختلاف، نرخ های مصوب شده ملاک عمل خواهد بود.
حیاتی، سطح زیر کشت گندم آبی شهرستان را 4 هزارو 515 هکتار، گندم دیم را، ۱۰هزارو ۳۵۰ هکتار، جو دیم، ۳ هزارو ۲۰۰ هکتار، جو آبی 3 هزار هکتار و کلزار شهرستان را ۷۸ هکتار عنوان کرد.
مدیر جهادکشاورزی فاروج، افزود: با توجه به سطح زیر کشت، پیش بینی برداشت گندم 34 هزار تن و جو مازاد بر مصرف دام کشاورزان ، ۷ هزار تن است.
عملیات اجرایی سیلوی فلزی ۲۰هزار تنی فاروج در مساحتی به وسعت ۱۲ هزار و ۹۹۹ مترمربع از بهمن ماه سال ۸۹ آغاز و اجرای آن به مدت ۲۴ماه به طول انجامید که در سال ۹۱ با حضور وزیر بازرگانی وقت به بهره برداری رسید.
نظر شما