نقشه راه متناسب با ظرفیت ها برای ترویج فرهنگ رضوی ترسیم شود

حجت الاسلام نصیرایی با تاکید بر اینکه اکنون رویکرد آستان قدس رضوی توجه به کیفیت محوری در برنامه‌ها است، گفت: کانون تخصصی رسانه برای ترویج فرهنگ رضوی در سطح جامعه باید چشم انداز و نقشه راه متناسب با ظرفیت‌ها و استعدادهای استان ترسیم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام «مجید نصیریان» عصر (۲۹ خرداد) در دیدار با اعضای کانون تخصصی خادمیاری خبر و رسانه استان اظهار کرد: در حال حاضر رویکرد آستان قدس رضوی در برنامه‌ها کیفیت محوری است.

 

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی با بیان اینکه شبکه خادمیاران آستان قدس رضوی در سطح کشور راه اندازی شده، گفت: در این شبکه بیش از ۲۲۰ هزار نفر در قالب خادمیاری تعریف شده اند.

 

حجت الاسلام نصیرایی با اشاره به اینکه 25 کانون تخصصی خادمیاری در مرکز استان تشکیل شده است، افزود: این کانون‌ها در عرصه‌های مختلف محرومیت زدایی، اشتغال، صنعت، پزشکان، زیارت، کتاب و کتابخوانی، ورزشی، رسانه و ... فعالیت می‌کنند.

 

به گفته وی همچنين كانون‌های خادمیاری محله ای نيز در محلات فعاليت دارند که از مهمترین وظایف آنان ترویج فرهنگ و سیره رضوی، شناسایی دقیق و صحیح نیازها و ظرفیت‌های محله، شناسایی اقشار آسیب پذیر محله و امداد و کمک‌رسانی به مستمندان محله با مشارکت خادمیاران کانون‌های تخصصی رضوی است.

 

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی ادامه داد: هدف این است که خادم و مخدوم را به هم متصل کنیم تا از ظرفیت آحاد جامعه تحت لوای امام رضا علیه السلام خدمات در سراسر جامعه گسترده شود.

 

حجت الاسلام نصیرایی با تاکید بر اینکه اکنون جامعه رضوی تشکیل شده، عنوان کرد: باید این جامعه به گونه ای موثر باشد که با کمک خود مردم به بخش قابل توجه ای از نیازها و مشکلات بپردازیم.

 

وی با اشاره به اهمیت فعالیت کانون تخصصی رسانه برای ترویج فرهنگ رضوی در سطح جامعه، گفت: باید این کانون تخصصی چشم انداز و نقشه راه متناسب با ظرفیت‌ها و استعدادهای استان ترسیم کند و تقسیم کار شود تا بتوانند خدمت رسانی صادقانه ای داشته باشند.

 

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی بیان کرد: امام رضا علیه السلام در حدیثی فرمودند: «اگر مردم دنیا با زیبایی‌های کلام ما آشنا شوند به یقین از ما تبعیت می‌کنند.»

 

وی بر حضور بیشتر و موثرتر جوانان برای فعالیت در کانون‌‌های خادمیاری و دفتر آستان قدس رضوی استان تاکید کرد و افزود: در سال جاری تمرکز ویژه آستان قدس رضوی به خدمت رسانی به استان‌های سیل‌زده در سطح کشور است و استان خراسان جنوبی نیز جزو این استان‌ها محسوب شده است.  

 

حجت الاسلام نصیرایی با گلایه از اینکه متاسفانه تاکنون آنگونه که باید مشکلات و نیازهای استان منعکس نشده است، تصریح کرد: کارهای موازی فراوانی توسط سازمان‌ها و گروه‌های مختلف انجام می‌شود و تاکنون سروسامان نگرفته است.

 

وی با بیان اینکه مدیریت صحیح منابع صورت نمی‌گیرد، گفت: در استان 10 تا 15 نهاد و ارگان در حوزه‌های مشترک فعالیت دارند اما از یکدیگر اطلاع ندارند تا از موازی‌کار پرهیز شود.

 

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در کارهای فرهنگی و رفع نیازها و مشکلات جامعه نباید منتظر این و آن باشیم بلکه باید آتش به اختیار عمل کنیم، تاکید کرد: اگر درست کار و خدمت رسانی شود در بازه زمانی کمتر از 10 سال می توان چهره محرومیت استان را تغییر داد.

 

 

کد خبر 801459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha