به گزارش خبرگزاری شبستان، سید همایون موسوی- کارشناس هنر و مدرس نقاشی- بیان داشت: این جشنواره به طور حتم توانسته بر فضای کتابهای آموزشی کشور تأثیر بگذارد.
وی اضافه کرد: یکی از نکات در جشنواره این است که تعداد شرکت کنندگان آن کم است. در رشتههای هنری مثل طراحی، نقاشی و گرافیک تعداد آثار خیلی بیش از تعداد آثاری است که در جشنواره حضور یافته و شرکت میکنند.
این کارشناس هنر عنوان داشت: با این وجود ناشرانی که در جشنواره رشد شرکت میکنند، از ناشرانی هستند که کیفیت کارهایشان خوب است.باید ناشران را تشویق کرد تا در این جشنواره شرکت کنند و آثارشان در کمیتههای تخصصی مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: در رشتههایی که تعداد آثار کمی در جشنواره رشد دارند باید افرادی از همان رشته را در دبیرخانه جشنواره به کار گرفت. این افراد هنری میتواند با شناختی که از زیرمجموعه این رشته دارند، کتابهای منتشر شده در هر سال را خریداری و جمعآوری کنند و یا با تعامل با ناشران از آنها بخواهند در جشنواره شرکت کنند.
موسوی گفت: جشنواره رشد یک فعالیت فرهنگی است و تنها یک مسابقه نیست. هدف جشنواره هم معرفی آثار برتری است که به بحث دانش افزایی کتابهای آموزشی کمک میکند.
بنابر گزارش ستاد خبری نهمین جشنواره کتابهای آموزشی رشد، این مدرس نقاشی عنوان داشت: کتابهای خوبی در رشته نقاشی با رویکرد دانش افزایی منتشر شده است. همچنین کتابهای تجاری هم در این رشته وجود دارد که خوشبختانه کمتر به جشنواره میآید. با این حال کتابهای خوبی در بازار هست که میتوانند در جشنواره شرکت کنند.
پایان پیام/
نظر شما