لزوم برندسازی محصولات کشاورزی در مازندران/ سردهنه های استان بازسازی شود

خیریان پور با تاکید بر اینکه در بخش کشاورزی نیازمند برندسازی محصولات تولیدی استان هستیم، گفت: در این راستا با ورود متخصصان و ایجاد یک بسته بندی مناسب و برندسازی می توان محصولات تولیدی را به کشورهای مختلف و استان های کشور صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، «حسن خیران پور»، امروز (29 خردادماه) در نخستین نشست تخصصی زهکشی اراضی کشاورزی شمال کشور که در دانشگاه کشاورزی شهرستان ساری برگزار شد با بیان اینکه مازندران قطب کشاورزی کشور است و در این زمینه باید کارهای اساسی صورت گیرد، افزود: زیرساخت های بخش کشاورزی مازندران برای افزایش تولید و کیفیت محصولات تولیدی باید تقویت شود.

 

وی با بیان اینکه باید از داشته های علمی برای افزایش تولید و بهره وری محصولات کشاورزی استان بیشتر استفاده کرد، ادامه داد: در این همایش می توان از متخصصان و داشته های علمی افراد صاحب نظر بهره گیری کرد تا راه کارهای دقیق تری دریافت شود.

 

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار مازندران بخش کشاورزی را یکی از بخش های اثرگذار و مهم برای تحقق رونق تولید و افزایش محصولات تولید داخلی دانست و بیان کرد: امنیت غذایی یک کشور در استقلال آن کشور اهمیت بالایی دارد و ما نیز بعنوان یک استان کشاورزی می توانیم در این راستا نقش محوری ایفا کنیم.

 

این مسئول با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی مازندران به سراسر کشور و حتی خارج از کشور صادر می شود و می توان گفت مازندران یک کارکرد فرااستانی دارد، گفت: مساحت مازندران ۲۳ هزار و ۷۰۰ کیلومتر است که ۲۴۲ هزار هکتار اراضی زراعی و ۹۰ هزار هکتار اراضی باغی دارد.

 

خیریان پور با بیان اینکه باید روی فعالیت های روستایی بیشتر توجه کرد تا روستاهای ما اقتصادی شوند و زندگی در روستاها ادامه پیدا کند و مهاجرت به شهر صورت نگیرد، اظهار کرد: باید برنامه ریزی شود تا روستائیان به این نتیجه برسند ماندگاری در روستا برای آنها اقتصادی است.

 

وی با اشاره به وجود 800 آببندان در مازندران تصریح کرد: از این ظرفیت می توان در بخش کشاورزی استفاده مطلوب کرد و با برنامه ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت های موجود باید سطح زیر کشت و تنوع در ارقام کشاورزی افزایش پیدا کند.

 

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار مازندران بر توسعه آبیاری قطره ای و و گسترش کشت مکانیزه تاکید کرد و گفت: یکی از راه های افزایش بهره وری استفاده مطلوب از توانمندی ها و افزایش مکانیزاسیون است که در این راستا بازسازی سردهنه های استان و کنترل آب های سطحی می توان از آب های موجود برای ارتقا کشاورزی استفاده کنیم.

 

این مسئول با تاکید بر اینکه در بخش کشاورزی نیازمند برندسازی محصولات تولیدی استان هستیم، گفت: در این راستا با ورود متخصصان و ایجاد یک بسته بندی مناسب و برندسازی می توان محصولات تولیدی را به کشورهای مختلف و استان های کشور صادر کرد.

کد خبر 801306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha