به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمد هادی مهدینیا» امروز(۲۹ خرداد) در مراسم آغاز عملیات اجرایی بهسازی و آسفالت معابر مشهد با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که به دلیل نبود مدیریت یکپارچه شهری باعث نارضایتی شهروندان میشود، تخریب و شکافت آسفالت پس از انجام آسفالت معابر توسط دستگاههای خدماتی است، گفت:برخی اوقات شاهدیم پس از اجرای آسفالت معبری آسفالت آن که قرار است ۱۰ تا ۱۲ سال مورد استفاده قرار گیرد، چند روز یا چند ماه بعد به منظور عملیات اجرایی سایر دستگاهها تخریب میشود.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد ادامه داد: باید میان شهرداری و دستگاههای خدماتی از جمله شرکتهای آب، برق، گاز و تلفن هماهنگی بیشتری ایجاد شود تا پس از انجام عملیات آسفالت، معابر توسط این مجموعهها شکافته و یا تخریب نشوند.
وی تصریح کرد: موضوع آسفالت و پوشش کف خیابانها و گذرگاهها که رابطه مستقیمی با بحث حمل و نقل و بهداشت شهری دارد، از گذشته به عنصری هویتی برای شهرداریها تبدیل شده و یکی از مطالبات اصلی شهروندان طی سالهای اخیر بوده است.
مهدینیا با اشاره به اینکه نفت خیز بودن ایران سبب شده تا از آسفالت به عنوان اصلیترین ماده و جنس برای پوشش معابر استفاده شود، گفت: حجم بهسازی و آسفالت معابر امروزه به عنوان یکی از شاخصههای اصلی شناخته میشود که شهرداریها را با آن مورد بررسی قرار میدهند.
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد ادامه داد: یکی از مطالبات مردمی در گذشته آسفالت معابر خاکی بود که خوشبختانه با توجه به اینکه اکنون بین ۸۵ تا ۹۰ درصد از معابر شهر آسفالت هستند از این دوره عبور کردهایم و باید افزایش کیفیت آسفالت را مدنظر قرار دهیم.
نظر شما