به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، «سردار حسین رحیمی» امروز سه شنبه 28 خرداد در همایش مشارکت های مردمی در حوزه اعتیاد گفت: روزی که تصمیم برای پاکسازی مناطق هرندی گرفتیم جلسه ای در خصوص اینکه چرا با توجه به اقدامات صورت گرفته در این منطقه هنوز نتوانستیم این محله را از وجود معتادان متجاهر و سایر آسیب ها پاکسازی کنیم؟ در واقع عدم موفقیت ما در خصوص این مسئله چیست و با توجه به بررسی هایی که صورت گرفت، متوجه شدیم که فرماندهان و دستگاه های قبل از ما نیز اقداماتی انجام دادند ولی باز هم نتوانستند این منطقه را پاکسازی کنند و بیش از چهار دهه است که این منطقه به عنوان یک غده چرکین در پایتخت نمایان است.
رییس پلیس پایتخت در ادامه افزود: حتی شهدای زیادی را نیز در راستای پاکسازی این منطقه تقدیم کردیم که باز هم نتایج خوبی حاصل نشد.
تصریح کرد: امروز 140 روز از آغاز عملیات ما در پاکسازی مناطق شوش، هرندی و دروازه غار می گذرد و به شهروندان این منطقه اعلام کردیم که دیگر اجازه نخواهیم داد این محلات دوباره آلوده شوند لذا در شعاع 26 کیلومتری این منطقه عملیات پاکسازی آغاز شد و با توجه به اینکه حدود 300 هزار نفر در این منطقه زندگی می کنند تا به امروز حدود شش پارک، 16 خیابان و چهار مسجد پاکسازی و فعال شدند.
وی تصریح کرد: طی عملیاتی که در 140 روز گذشته در این مناطق انجام شد، بالغ بر 23 هزار نفر از معتادان جمع آوری و ساماندهی شدند و همچنین در ادامه این طرح در 48 ساعت گذشته در دره فرحزاد نیز اقداماتی صورت گرفت و ما سال۱۳۹۸را سال پاکسازی کامل پایتخت از وجود معتادان متجاهر قرار دادیم.
وی اظهار کرد: 1500 نفر از معتادان متجاهر جمع آوری شده و 500 نفر از آنها نیز زیر 18 سال هستند هنوز وضعیت آنها مشخص نشده است لذا از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهشمندیم به وضعیت آنها رسیدگی کنند و همچنین دو هزار معتاد متجاهر نیز که دارای بیماری های خاص مانند زخم باز و هپاتیت می باشند، منع پذیرش شدند که نیاز است به وضعیت آنان نیز رسیدگی شود.
سردار رحیمی با اشاره به عدم وجود ظرفیت ماده 16 مرکز نگهداری معتادان متجاهر خاطرنشان کرد: دو هزار نفر دیگر هستند که باید ساماندهی شوند.
رییس پلیس پایتخت ضمن تشکر از دستگاه قضایی تصریح کرد: یک گله از دستگاه قضایی داریم که چرا خانه های پلاک قرمز با وجود اینکه پلمپ شدند ولی باز هم به فعالیت خود ادامه می دهند و چرا مجوز آنها صادر شده است؟
وی تصریح کرد: در منطقه هرندی 12 مرکز LET و DIC وجود دارد که هنوز معتادان به این مراکز مراجعه کرده و مرکز فساد و بزه می شوند لذا خواهشمندیم مسئولان مربوطه به این مسئله نیز رسیدگی کنند.
وی افزود: عدم ساماندهی زباله جمع کن ها که بسیاری از آنها نیز معتاد هستند از دیگر مشکلاتی است که شهرداری تهران باید نسبت به حل این مسئله اقدام کند و همچنین خواهشمندیم یک سازمان بسیج نیز در منطقه هرندی راه اندازی شود.
سردار رحیمی با بیان اینکه ما بر عهدی که بسته ایم ایستاده ایم، اظهار کرد: ما توقع داریم از نیروی انتظامی به عنوان نوک پیکان این عملیات حمایت شود و همچنین از امور خیریه خواهشمندیم که به معتادان متجاهر سطح منطقه هرندی کمک نکنند.
نظر شما